Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale i tak mam do Was kilka wlasnych pytan :-) A ja mam doła. Nic mi sie nie chce, czuje się ociężała i niedoleżna, nie mam się w co ubrac...i tak wogóle jakas deprecha mnie łapie
. Mąż z corcią pojechali do teściów, wrócą na obiad. Do mnie dzwoniła babcia z zapytaniem czy przyjdziemy na śniadanie do mamy. Odpowiedzialam,że nie chce mi sie,że my już po sniadaniu itd. No to już wyczułam pretensje w głosie. teście na pewno też niezadowoleni będą ,że nie pojechała...ech...czy nikt nie może zrozumiec ,że ja poprostu nie mam ochoty wychodzic z domu?
. Może popołudniu wyjdę na jakiś spacerek, bo słoneczko świeci i szkoda mi córci, ale to tylko gdzies blisko domu.
Doła zaczynam łapać, jestem nieznośna, płaczliwa i w ogóle do dooopy się czuje...
dziewczyny mam pare pytan, kiedy wiadomo ze wody odeszły? Cos mi sie sączy ale do konca nie wiem co , choc wydaje mi sie ze to problem nie trzymania moczu w ciąży.
I ten czop śluzowy jak on wyglada?
Mam dziwne wrażenie że już nie dlugo sie rozpakujemy![]()
dziewczyny mam pare pytan, kiedy wiadomo ze wody odeszły? Cos mi sie sączy ale do konca nie wiem co , choc wydaje mi sie ze to problem nie trzymania moczu w ciąży.
I ten czop śluzowy jak on wyglada?
Mam dziwne wrażenie że już nie dlugo sie rozpakujemy![]()