reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Witam

mało głos zabieram ale śledzę co się dzieje. Mój Mały niestety tylko przy mamie więc nawet nie mam kiedy jeść zrobić.

Co do rad babcinych - myślę ze nas to też czeka, a szczególnie myśleć o tym zaczęłam gdy mi się syn urodził...ja i bycie teściową..już zaczynam walkę z wadami co by się z synową dogadać...I cóż teściowa też człowiek i tego syna chowała, nosiła, nieraz pewnie sama bo mąż pewnie g pomagał a teraz chce pomóc bo serce się im kraje jak maluchy płaczą

Zupki super!! Stronka dodana. Niestety w Lublynie wątpliwe bym je dostała... dobrze że jest sprzedaż online choc może w Delimie albo ALmie :-):tak:

Ostatnia edycja:
czesc,
melduje tylko ze cale dnie spedzamy na dworze bo taki upal... dziewczyny stosujecie dla dzieci jakies kremy?? z filtrem? bo ja nic nie stosuje ale nie wystawiam malej wogole do slonca, ale chyba cos trzeba zakupic, tylko co?

czesc dziewczyny, juz was nie nadrobie, mam gosci w domu i nie mam czasu zbytnio na kompa, u nas wszystko w porzadku, mala zachowuje sie jak aniolek, babcia z dziadkiem nie moga sie nadziwic hihi i mowia ze strasznie urosla! ostatnio wlasnie z niejadka zrobil sie zarloczek.:tak:wieczorem po kapieli i przed spaniem zjada 180ml:szok::-D

Ostatnia edycja:
czesc,
melduje tylko ze cale dnie spedzamy na dworze bo taki upal... dziewczyny stosujecie dla dzieci jakies kremy?? z filtrem? bo ja nic nie stosuje ale nie wystawiam malej wogole do slonca, ale chyba cos trzeba zakupic, tylko co?

Ja sie wlasnie tez zastanawiam nad kupnem kremu.Dla naszych maluchow promienie sa niebezpieczne i chyba kupie nivea dla dzieci faktor 40 lub 50

Ja kupilam z babydream z rosmana z faktorem 50 na UVB i UVA.

Nie chcę zapeszać ale Janek we czwartek rano wyrzucił smoczka i od tgo czasu zasypia bez i to bez problemu. Jedynie w czwartek wieczorem byl ryk ale ryk dla ryku a nie ryk dla placzu... wszystko na zasadzie jaki ja jestem smutny i poszkodowany bo wyrzuciłem smoczka... jako ze we czwartek wszystko pozamykane było to w piątek z rana pojechaliśmy po nagrode. Wybrał sobie 2 książki... a my z mężem szczęśliwi że takie coś sobie wybrał (autek mu zabroniliśmy wybierać... :-p)

U nas dzisiaj b. ciepło więc i cały dzień praktycznie na dworze. domek z rana posprzątałam, potem do miasta w sprawie tego łóżka , a jak wróciliśmy to szybko obiadek i myk na dwór. Marek dzisiaj na dworze w samym rampersie z krótkim rękawem i nogawkami. I dziecko szczęśliwe. Cycał częściej ale po 2-3 minuty a w normalnych porach karmienia jadł 5-8 minut... mądre dziecko :-) Za chwilę sie będziemy kąpać a potem usypiać i pewnie nie będę miała czasu już zajżeć... Miłego wieczoru więc życzę

dziewczyny stosujecie dla dzieci jakies kremy?? z filtrem? bo ja nic nie stosuje ale nie wystawiam malej wogole do slonca, ale chyba cos trzeba zakupic, tylko co?
ja mam johnston 50 z uva i uvb. slonca u nas niby niewiele, ale skora dziecka duzo ciensza niz nasza.

dzieczyny, czy to mozliwe, ze w jednaj piersi mam wiecej mleka niz w 2giej?:eek: bo mam uczucie, ze prawa jest ciegle pelna (zaraz po karmieniu znowu robi sie twardsza) a lewa sflaczala jakas taka jest, nawet w porze karmienia... Karmie na przemian, po 1 piersi na kazde karmienie, mniej wiecej tyle samo czasu za kazdym razem. dziwne to, nie/:confused:

reklama
hej
Wczoraj byliśmy z małą cały dzień nad jeziorem i w lesie. Fantastyczna pogoda. Alicja oglądała płynące chmury, patrzała się na drzewa.
Co do kremu to używam krem z Ziaji faktor 30(emulsja), bo tylko ten był dla niemowląt w drogerii. Ale nie jestem zadowolona, bo to emulsja i ciężko się rozsmarowuje.
Z chęcią kupiłabym coś innego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry