elvie3
Fanka BB :)
Bedzie dobrze i zaliczysz!! Tyle Kwietniówek kciuki zaciska, że inna opcja nie wchodzi w grę;-)dziękuję... mam nadzieję, że zaliczę tą zerówkę... dostaliśmy zupełnie inne pytania niż inne grupypierwsza zerówka i już taki pech...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bedzie dobrze i zaliczysz!! Tyle Kwietniówek kciuki zaciska, że inna opcja nie wchodzi w grę;-)dziękuję... mam nadzieję, że zaliczę tą zerówkę... dostaliśmy zupełnie inne pytania niż inne grupypierwsza zerówka i już taki pech...

wieczorem po kapieli i przed spaniem zjada 180ml

czesc,
melduje tylko ze cale dnie spedzamy na dworze bo taki upal... dziewczyny stosujecie dla dzieci jakies kremy?? z filtrem? bo ja nic nie stosuje ale nie wystawiam malej wogole do slonca, ale chyba cos trzeba zakupic, tylko co?
)nam tez domowa połozna polecala nivea. poki co kremem oilatum buzke smarujemy.Ja sie wlasnie tez zastanawiam nad kupnem kremu.Dla naszych maluchow promienie sa niebezpieczne i chyba kupie nivea dla dzieci faktor 40 lub 50
ja mam johnston 50 z uva i uvb. slonca u nas niby niewiele, ale skora dziecka duzo ciensza niz nasza.dziewczyny stosujecie dla dzieci jakies kremy?? z filtrem? bo ja nic nie stosuje ale nie wystawiam malej wogole do slonca, ale chyba cos trzeba zakupic, tylko co?
bo mam uczucie, ze prawa jest ciegle pelna (zaraz po karmieniu znowu robi sie twardsza) a lewa sflaczala jakas taka jest, nawet w porze karmienia... Karmie na przemian, po 1 piersi na kazde karmienie, mniej wiecej tyle samo czasu za kazdym razem. dziwne to, nie/