Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
jak ja nad ranem biorę Małą do łóżeczka to wtedy też najlepiej jej się śpi.U nas juz sie skonczylo poranne stekanie. Ale 2 pierwsze miechy to tak bylo- godzina 5,6 i pojekiwania i stekania. Ogolnie zauwazylam, ze tak bylo tylko w kolysce, najczesciej jak bralam ja po porannym karmieniu do nas do lozka, to byla cisza, i piekny sen.
Od jakiegos czasu to calkiem minelo, teraz zdarza sie , ze po karmieniu kolo 4 Polus zasypia takim snem, ze ja bydze sie wystraszona kolo 8-9 o co chodzi, ze tak cicho...
Justa- my co prawda na cycku, ale od 2 dni mam to samo - Pola sie wydziera jak ja przystawiam. Zanim zassie musi sie powydzierac troche. Nie wiem o co chodzi. I tez dzis dziasla macalam na wszystkie strony, bo slinotok u nas okropny. Juz z miesiac sie slinila duzo, ale to co sie dzieje od kilku ostatnich dni to juz jakis sajgon jest.

też tak mam. jeszcze jak Alicji nie było i gdzieś szliśmy na wieczorno-nocny wypad i niby rano się mieliśmy wyspać, to ja i tak z samego rana się budziłam i już chciałam po niego jechaćTeż tak mam:-)
Przy jednym dziecku naprawdę można odpocząć.
Jak Olcia ląduje u dziadków cieszę się, że spokoju trochę będzie, ale jak tylko zamkną się za nią drzwi tak cicho i smutno się w domu robi
. nie wiem jak przeżyje ten tydzień jak Igor będzie z dziadkami