Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak ja nad ranem biorę Małą do łóżeczka to wtedy też najlepiej jej się śpi.U nas juz sie skonczylo poranne stekanie. Ale 2 pierwsze miechy to tak bylo- godzina 5,6 i pojekiwania i stekania. Ogolnie zauwazylam, ze tak bylo tylko w kolysce, najczesciej jak bralam ja po porannym karmieniu do nas do lozka, to byla cisza, i piekny sen.
Od jakiegos czasu to calkiem minelo, teraz zdarza sie , ze po karmieniu kolo 4 Polus zasypia takim snem, ze ja bydze sie wystraszona kolo 8-9 o co chodzi, ze tak cicho...
Justa- my co prawda na cycku, ale od 2 dni mam to samo - Pola sie wydziera jak ja przystawiam. Zanim zassie musi sie powydzierac troche. Nie wiem o co chodzi. I tez dzis dziasla macalam na wszystkie strony, bo slinotok u nas okropny. Juz z miesiac sie slinila duzo, ale to co sie dzieje od kilku ostatnich dni to juz jakis sajgon jest.

też tak mam. jeszcze jak Alicji nie było i gdzieś szliśmy na wieczorno-nocny wypad i niby rano się mieliśmy wyspać, to ja i tak z samego rana się budziłam i już chciałam po niego jechaćTeż tak mam:-)
Przy jednym dziecku naprawdę można odpocząć.
Jak Olcia ląduje u dziadków cieszę się, że spokoju trochę będzie, ale jak tylko zamkną się za nią drzwi tak cicho i smutno się w domu robi
. nie wiem jak przeżyje ten tydzień jak Igor będzie z dziadkami