reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Normalka u facetów a przecież myślenie nie boli no ale co zrobić dlatego mój zawsze pyta się mnie co bym chciała dostać i mi to kupuje i ja robie to samo bo zawsze mam problem z kupieniem dla niego prezentu.Kobiecie można tyle rzeczy kupić a facetowi??Mała śpi a ja lece coś upichcić tylko co?Dziewczyny nacie jakąś dobrą diete wypróbowaną??

Mój też sie mnie pytał co che na urodziny, więc mu odpowiedziałam i co......i tak nic nie dostałam...hehe. Po kija się pytał:confused::dry:

reklama
no to mój w tej kwestii wymiata...w kwietniu mielismy 10ta rocznice slubu, polaczyl to z urodzinami Hanki i byl pyszny obiad w knajpie i piekny pierscionek z brylantem :-)

Mój tez jak chce to potrafi, był już bukiet pieknych kwiatów z poslańcem do mojej firmy, na 32 urodziny bukiet 32 róz, były zaproszenia na obiad. Jednak czasami potrafi tak jak w sobote...czyli nic. No ze skrajności w skrajnośc. Przyzwyczai do gestow, a potem zdziwiony,że ja zła jak nic nie dostane...hehe

Katik- u Was naprawdę wszystko na odwrót :-D ja w Polszy szczepiącego lekarza nie spotkałam... hm... co kraj to obyczaj.

Kwiatek- wszystkiego NAJ i oby się mąż zreflektował :-D Ja się w sierpniu przekonam do której grupy należy mój szanowny, ale on zawsze stara się coś wymyśleć... raz w życiu zrobił błąd i kupił mi prezent praktyczny, ale zaraz potem zrozumiał swój błąd :-D zazwyczaj bielizna, biżuteria, perfumy... Hm... w zasadzie jak mało babie do szczęścia trzeba!

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)

nie ma sprawy. połączone :tak:

Ostatnia edycja:
Oj dziewczyny naprawdę myślicie że te 100mln poszłoby dla powodzian:eek:
Zresztą co to jest 100mln skoro same zniszczone drogi pochłoną ponad 1mld
Taki chwyt marketingowy "rodacy oszczędzajcie głosujcie na mnie"
Niech się z samochodów służbowych na metro przesiądą to też trochę zaoszczędzą.
Gdzie byli przez 11 lat jak trzeba było po 1999roku wały umacniać???

O fuck to teraz sie pogubiłam...
Tam miałam napisać ze jem już wszystko:)

Ostatnia edycja:
aa i jeszcze jedno. Moja mama Alicja ma dzisiaj imieniny, a że Nasze dzieci kwietniowe to życzę Naszym małym forumowym Alicjom, dużo zdrówka, jak najwięcej uśmiechów i pociechy z rodziców:tak:

[/B]

nie ma sprawy. połączone :tak:

No jak błyskawica, ja myślałam, że sobie podyskutujemy nad tym a tu przyszła Wronia i pozamiatała :-D No to dziewczyny rzucać propozycje nowych wątków, ja założę proponowane wcześniej przeze mnie, jak nie będą żyły, to najwyżej Wronia je usunie :-D

Oj dziewczyny naprawdę myślicie że te 100mln poszłoby dla powodzian:eek:
Zresztą co to jest 100mln skoro same zniszczone drogi pochłoną ponad 1mld
Taki chwyt marketingowy "rodacy oszczędzajcie głosujcie na mnie"
Niech się z samochodów służbowych na metro przesiądą to też trochę zaoszczędzą.
Gdzie byli przez 11 lat jak trzeba było po 1999roku wały umacniać???

O fuck to teraz sie pogubiłam...
Tam miałam napisać ze jem już wszystko:)

Hehehe- kulinarny wątek jest- w sumie 13 to Ty powinnaś na nim brylować :-D

Wronia połącz wątek ogólny z tym, rozdzielmy maluszki od plotek, proponuję ze 2-3 działy: Osiągnięcia i zabawy maluszków (bawimy mama bawimy- tego będzie coraz więcej) i np. Pielęgnacja i zdrowie Maluszków, i np. Dieta Maluszków (niektóre już dokarmiają, więc niech będzie gdzie się uzewnętrznić :-D)... Ja przepraszam, ale mnie ten Misz Masz zaczyna przerastać, w sumie ciężko coś znaleźć :-D:-D:-D
A jakby ktoś miał inne pomysły, to zapraszam do dyskusji :-D Najwyżej nas Aniam pogoni ;-):-p;-)
Jak najbardziej zrobcie nowe osobne watki z konkretami na temat maluchow, bo tamten watek to jakas niekonczaca sie opowiesc.......

Co do wątków jakie powinny powstać popieram Aniez:)

Kulinarny taaaaaa teraz obiad robię -dziecię śpi -ciastka jem (chyba specjalnie dla mnie zrobili maślane +30% gratis:). Ja nie mam zbyt wyszukanych dań -wczoraj na kolację posżły dwie kromy chleba z szynką, talerz zupy jarzynowej, dwie nogi z kuraka z zupy, 2 jajka na miękko (bo dzień wcześniej się na twardo zrobiły przez zdjęcia:) no i później karmi i ciacha (nic nowego)

I chyba trzeba się nawzajem upominać na innych wątkach jak będzie dyskusja szła nie w tą stronę i kasować swoje posty nie na temat bo kurcze pogubimy się -co racja to racja:)
Powiedzmy sobie że razem z brzuskowymi problemami zamknęłyśmy temat "kwietniowe maleństwa" bo już chyba wszystkie dzieci wyrosły z tego?? czy źle kojarzę???

reklama
Do góry