Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A drugie pytanko do Was wszystkich.
JAK WYBRAĆ NIANIĘ????
dla mnie warunki bezwzględne:
- nie może palić
- musi lubić spacery
- być ciepłą, serdeczną osobą
Nie ukrywam że też chciałabym żeby była młoda - najchętniej jakaś studentka zaoczna.
Co byście dodały?
Kuba wytrzymał w nocy bez pieluchyMąż go raz wysikał, ale poza tym OK
I wymusił na pani w żłobku, żeby też go położyły bez, bo trzeba iść za tzw. ciosem
Babka nawet nie miałknęła, bo Kuba ponoć oświadczył, że nie założy pampersa, bo jest już duży (hehehe asertywne bydlątko).
PS.
w razie "w" ide do sklepu to jakby ktoras na obiad chciala wpasc to dajcie sms znac co kupic ;-) hahahhahahah
) zrobiony, teraz spadam pokarmić i jakiś spacerek zaliczę....
i nawet Helenka była spokojniutka podczas podróży
.
Nasi znajomi mają tylko synów i Helenka robiła furorę

to wiem coś o tym bo jak chrzcilismy Emila to wrzeszczał przez całą mszę nawet karmienie nie pomogło
Miłego odpoczynku:-)
ale u nas też dzisiaj grzeje niemiłosiernie dlatego spacerek był z rana a teraz mała spi na balkonie w leżaczku

tak to jest z nami mamusiami

Witam kobietki:-)
Żyjemy po wczorajszej impreziei nawet Helenka była spokojniutka podczas podróży
.
Jedno jest pewne za rok to ona będzie miała przegwizdane bo do zabawy będzie miała samych chłopakówNasi znajomi mają tylko synów i Helenka robiła furorę
Pytano nas czy mamy przepis na córeczkę, oczywiscie mój M cały chodził dumny![]()
Maim pytanko do Matki Polki Legnickiej, czyli Dagsili - napisz kochana (bo Ty chyba w HRach siedzisz bo masz wiedze na ten temat) ile dodatkowych dni urlopu na dziecko mi przysługuje? Czy jak ja biorę, to mojemu mężowi też przysługuje urlop na zdrowe dziecko czy jak to się tam nazywa?
art. 188 czyli 2 dni opieki nad dzieckiem do lat 14. jesli jeden z rodzcow bierze, azwyczaj drugi musi przedstawic oswiadczenie ze nie bedzie kozystac.
A drugie pytanko do Was wszystkich.
JAK WYBRAĆ NIANIĘ????
dla mnie warunki bezwzględne:
- nie może palić
- musi lubić spacery
- być ciepłą, serdeczną osobą
Nie ukrywam że też chciałabym żeby była młoda - najchętniej jakaś studentka zaoczna.
Co byście dodały?
a co dzisiaj w menu Matki Polki ????;-)
mlode ziemniasie, zielona fasolka, salata ze smietana, salatka z ogoreczka kiszonego pomidorka i cebulki, kotleciki z kurzego cycka i na deser babeczki biszkotowe (cytrynowi i czekoladowe)
wszystko oczywiscie jak zdarze:-}
i ja się witam...
dziś rano odwiedziła mnie fryzjerka, balejaż (przy nieśpiącej Hance) zrobiony, teraz spadam pokarmić i jakiś spacerek zaliczę....
miłego dnia Kwietniowe :-)
super ze tak dobrze Krolewna zniosla podroz.
A co do coreczek - po urodzeniu Polci wszyscy nas irytowali tekstami o wyzszosci synow pierworodnych nad corkami, czy kwestiami o domu, drzewie i synu...
Po pewnym czasie Ł sie nauczyl kwestii: nie sztuka zrobic syna, ale dziurke w dziurce.
I ucinal beznadziejne rozmowy.

oczywiscie jak zobaczyli Olke to teraz kazdy chce miec coreczke...a moj K. zawsze mazyl o corce i ja sobie wymarzyl i go zadne nazwiska nie interesuja:-) 
o rety znam to.... u mnie w ogole to moi ex-znajomi, jak bylam w ciazy mowili ze "corka to jak gó*nem w wentylator".....oczywiscie te wyowiedzi naleza do facetów...toralna porazka i beznadzieja, no ale czego sie sodziewac po ludziach ktorzy zatrzymali sie na poziomie ławki w parku i ani rusz na nastepny lewel![]()

nie odezwałabym sie w życiu do takiego ciecia gdyby mi tak powiedział
Ja nigdy nie miałam kompleksów z powodu bycia kobietą i moją córkę też tak wychowam.
Co więcej jestem głęboko przekonana, że - w sensie niedosłownym rzecz jasna - mam większe jaja niż większość moich znajomych których Matka Natura wyposażyła w panów wacków
Mój mąż to naprawdę gość o mocnym charakterze, bo inny by ze mną nie zdzierżył, ale ani raz nie padło z jego ust słowo że wolałby chłopca a nie dziewczynkę.
A tak w ogóle Dagsila znowu zobaczyłam to Twoje menu - WILL YOU MARRY ME??![]()