Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witam sie i ja;-)
Chciałam powiedziec, żem durna jak stado....hhmmm niewiem czego...niech se każdy dopowie...hehehe dzięki FB, dowiedziałam się co znaczy forget-me-not...heheheh ....no siostro tlenu, było się uczyc angola...hhmmm

Buahahahha, Wronia I love you
A mnie się wydawało, że mój nick jest taki oczywisty![]()

ale wiesz kto pyta nie błądzi więc rok temu mogłaś Forget zagadać

u nas bylo identycznie. Tydzien przed bylo widac w dziaslach biale punkty, ktore byly coraz bielsze, a dziaselka coraz bledsze... i wreszcie zabki sie przebily i wyszly na druga strone. Nie bylo zadnych pecherzykow.13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
13x13 przypuszczam, że to są te perełki, o których kiedyś była mowa, ale u nas tego nie zauważyłam. Poprostu zrobiły się białe dziąsełka i wykiełkowało
u nas bylo identycznie. Tydzien przed bylo widac w dziaslach biale punkty, ktore byly coraz bielsze, a dziaselka coraz bledsze... i wreszcie zabki sie przebily i wyszly na druga strone. Nie bylo zadnych pecherzykow.
są białe

musi byc coraz bledsze, bo jak nacisniesz sobie na dziaslo, to tez sie blade robibiałe???są białe
a ja szukałam oznak zaczerwienienia
a dlaczego mi się uroiło ze mają być zaczerwienione![]()