reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
a na tej farmie efbukowej to mozna języka zmienic czy mus jest by był angielski???
nieee
farma jest tylko po ang
ale to idzie nawet nie znajac jezyka oblookac. Kilka dni, i bedziesz wiedziala o co chodzi.
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
To my się musimy schować z tym naszym 50-tym :-)
hehe, po Mamuni malusia;-)

Moja Polka wzrostem powyzej 97, waga miedzy 50 a 75...

Katik- może mała chciała inne butki :-D i je oprotestowała :-D:-D:-D
Agnieszka- a na focha pt. 'nie będę nigdzie szedł a ty mnie proś' albo 'rzut w sklepie na twarz' to po prostu nie reaguję- idę dalej i udaję, że nie widzę. A jak nie ma widowni to skubaniec rezygnuje z mobbingu mamusi :-p

Nasi pod pałacem :-D znowu będziemy w porannych wydaniach informacji :sorry:ale naród powinien milczeć, bo źle wybrał prezydenta... pomylił się :-p

Dobra... zdylam spać, bo jutro domowa 'stonka' znowu mnie wykończy... będziemy jutro wizytować pediatrę... zanim ja Bartka ubiorę, to Kuba rozmontuje gabinet :laugh2:

reklama
o dzizass zobaczylam ze Konstancja Zielonej powyżej 97 centyla... :-)
To my się musimy schować z tym naszym 50-tym :-)

Cos sie popierniczylo z tymi centylami. Spokojnie. :D

Musze zmienic, ale wielkiej zmieny nie bedzie, bo moja kruszynka jest w 90 centylu waga i wzrostem.

Mialam nadrabiac zaleglosci ale dupa zbita. Konstancja zaczela wrzeszczec jakby ja ktos ze skory obdzieral. Zalala sie lzami i moj podkoszulek tez. Tak ryczala przez godzine, padla zmeczona. POspi pewnie jakies 20 minut i bede miala powtorke z rozrywki...
Takie mialam tez poprzednie 4 dni. Konstancja w dniu gdy skonczyla 4 miesiace przestala spac w dzien.
Zasypia w okolicy 20ej, budzi sie dwa - trzy razy na jedzenie i spi do 8 rano. W ciagu dnia ma 2 dwudziestominutowe drzemki i tyle tego. POza tym ryczy. Ciagle mysle, ze to wina zabkowania. Bieda moja cierpi strasznie. Jesli ona ma tak jak ja z tymi zebiskami, to juz wspolczuje jej, sobie i sasiadom - bedzie to dlugotrwaly i bolesny proces.

Nie bylo mnie, bo Konstancja nie pozwala, a nawet gdyby pozwala, to moj chlop wyjechal na kilka dni i zabral komputer.
Podwojna tragedia: Placzace dziecko i brak kompa...

W piatek znikad pojawil sie tesc. Chcial pewnie sie wprosic na kilka dni, ale nie ze mna takie numery... Pewnie sie znowu obrazil.

Dzis bylysmy u lekarza i na szczepieniu. Nawet nie ma o czym pisac. Przyjal dzielnie, ze nie mam zamiaru dawac dziecku papek (choc oczywiscie musial sie dziwnie popatrzec), nie powiedzial mi nic na temat perelek zebowych (pewnie sam niewiele wie, a kto wie czy nie mniej niz ja), zgodzilismy sie, ze zaczne powoli przyzwyczajac Konstancje do mleka modyfikowanego i tyle. A no i jescze wmawial mi, ze dziecko ma kolki, bo wczoraj ryczala caly dzien i strasznie sie prezyla. Hmm, dziwne te kolki, nigdy ich nie miala, az tu w piatym miesiacu sie pojawily.

Do góry