reklama
witam
dziś dzień zakupowy, wykorzystałam parę kuponów z rossmann, w biedronce zakup pampków, w pepco zakup prezentu dla córki koleżanki.
Powysyłałam Wam parę zaproszeń na Facebooku, bo to teraz na topie.
Dostałam też parę zaproszeń na Facebooku ale na inny adres mailowy. A używam innego na F.
dziś dzień zakupowy, wykorzystałam parę kuponów z rossmann, w biedronce zakup pampków, w pepco zakup prezentu dla córki koleżanki.
Powysyłałam Wam parę zaproszeń na Facebooku, bo to teraz na topie.
Dostałam też parę zaproszeń na Facebooku ale na inny adres mailowy. A używam innego na F.
Ostatnia edycja:
sospettosa
Fanka BB :)
I ja się witam 
Zaliczyłam dziś pranie, sprzątanie, zakupy, spacer z Adasiem i ugotowałam obiad
A wszystko po to, żeby mieć wymówkę od pisania magisterki ;/
Przewinę się tez przez wszystkie wątki na BB i trzeba będzie wyrzeźbić kilka stronek
aaaaaaaa......odnośnie Fejsa, to głupio mi, ale nie potrafię Waszych nicków babyboomowych z imieniem i nazwiskiem na fejsie
Zaliczyłam dziś pranie, sprzątanie, zakupy, spacer z Adasiem i ugotowałam obiad
A wszystko po to, żeby mieć wymówkę od pisania magisterki ;/
Przewinę się tez przez wszystkie wątki na BB i trzeba będzie wyrzeźbić kilka stronek
aaaaaaaa......odnośnie Fejsa, to głupio mi, ale nie potrafię Waszych nicków babyboomowych z imieniem i nazwiskiem na fejsie

annaoj kce
08.06/04.10/09.13
ja się tylko witam, bo już mi starszak na kolanach siedzi i czeka aż mu kolorowanki włączę (chyba 3 laptopa potrzebujemy;-)). Z newsów zęby idą, więc jest strasznie momentami.
aniez
Fanka BB :)
Myślałam, że będę miała więcej czasu wieczorem i poskrobię na BB, a tu mi się goście zapowiedzieli ;-) więc szybciorkiem:
Dzień super- spacerek, zakupki, sprzątanko, gotowanko, pielenie ogródka na FB czyli dzień jak codzień
Agnieszka- a próbowałaś konkursów? Jak miałam problem z wchodzeniem po schodach i Kuba stał godzinami na półpiętrze to się ścigaliśmy, kto szybszy
tak samo w domu, jak nie chciał czegoś zrobić na czym mi zależało, to od razu konkurs
Jak fanty nie pomagają... próbuj... na każdego jest jakiś sposób... ups... nie na każdego... na moją teściową nie ma 
Dzień super- spacerek, zakupki, sprzątanko, gotowanko, pielenie ogródka na FB czyli dzień jak codzień

Agnieszka- a próbowałaś konkursów? Jak miałam problem z wchodzeniem po schodach i Kuba stał godzinami na półpiętrze to się ścigaliśmy, kto szybszy

Witam sie i ja
Na basenie było superpotem sprzatanie gotowanie bawienie i tak dzien zlecial caly... teraz J cos marudzi więc trzeba cos z nia zrobic...
Ja też miałam problem z rozszyfrowaniem kto jest kto na FB ;P
no ze mna chyba nie ma problemu...hehehe
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ja jeszcze na chwilkę, mam pytanko do dziewczyn karmiących cycusiem, czy jeśli macie dłuższą przerwę w karmieniu niż normalnie robią się Wam obolałe wielkie piersi?? Myślałam, że jak będę jeździć do pracy na te kilka godzin będę musiała odciągać albo coś, normalnie Alicja je co 3h, a jak jadę to z dojazdem nie ma mnie 5h i nic. Jak Igora karmiłam to gdy wróciłam do pracy czy nawet jak gdzieś wyszłam i przerwa była dłuższa niż normalnie to cycki wielkie, cieknące i bolące.
Czy to możliwe, że laktacja taka unormowana, a może pokarmu nie jest za dużo?? Jak ściągam po powrocie (Alicja w między czasie mój odciągnięty dostaję) to około 100-125 ml. Sama nie wiem, pomóżcie. Chciałabym Małą jeszcze kilka miesięcy pokarmić, w razie czego zacznę pobudzać laktatorem

Czy to możliwe, że laktacja taka unormowana, a może pokarmu nie jest za dużo?? Jak ściągam po powrocie (Alicja w między czasie mój odciągnięty dostaję) to około 100-125 ml. Sama nie wiem, pomóżcie. Chciałabym Małą jeszcze kilka miesięcy pokarmić, w razie czego zacznę pobudzać laktatorem

reklama
U mnie to samo...i też sie dziwie. Z tym,że ja sciagnęłam ostatnio ledwo 60ml ;-(Ja jeszcze na chwilkę, mam pytanko do dziewczyn karmiących cycusiem, czy jeśli macie dłuższą przerwę w karmieniu niż normalnie robią się Wam obolałe wielkie piersi?? Myślałam, że jak będę jeździć do pracy na te kilka godzin będę musiała odciągać albo coś, normalnie Alicja je co 3h, a jak jadę to z dojazdem nie ma mnie 5h i nic. Jak Igora karmiłam to gdy wróciłam do pracy czy nawet jak gdzieś wyszłam i przerwa była dłuższa niż normalnie to cycki wielkie, cieknące i bolące.
Czy to możliwe, że laktacja taka unormowana, a może pokarmu nie jest za dużo?? Jak ściągam po powrocie (Alicja w między czasie mój odciągnięty dostaję) to około 100-125 ml. Sama nie wiem, pomóżcie. Chciałabym Małą jeszcze kilka miesięcy pokarmić, w razie czego zacznę pobudzać laktatorem![]()