• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam popołudniowo.
ochlodziło się bo luneło po 15 że ho ho. Dobrze, że zdąrzyłyśmy wrócić ze spaceru, bo jeszcze 5 minut i suchej nitki by na nas nie było.

dziecię śpi, pan Tata też więc ja korzystam i bb okupuje :-D
Dziecię mi dzisiaj takiego kupala zawaliło, że cała do przebrania + łóżeczko, a po spacerze jej się ulało i znowu przebierać... :baffled: ło matko co za dzien.

Katik dobrze, że całe i zdrowe do domciu dotarłyście.
Daga wracaj do nas a nie tylko uprawiasz te swoje ziółka :-)
Salamndra cieszę się że synus do zdrówka wraca.
Kwiatku cóż za decyzja, gratuluję. A chłopaki dadzą sobie radę.

no i dziecie wstało..................

reklama
hej
katik-fajnie ze dotarliscie szczesliwie
kwiatek- chlopcy se poradza, gratuluje super decyzji, i powodzenia
mamusia- ja tez mialam w tym roku isc na bhp w Białym ale jednak odczekam roczek, bedzie mi pozniej łatwiej z Kacpre, bo teraz za bardzo nie mam jak go zostawic pod opieka.
beti- ja mysle ze te nasze dzieci jak tak w szybkim tepie rosna to potrzebuja wiecej jedzonka, ciagle im sie zmienia rytm dnia i nocy. ja juz dzis praktycznie przeszła w nocy i w dzien na butelke ze stucznym, staram sie tez o0dciagac ale nie wiele tego juz jest.,,, kaszke je az miło.... marchewke tez wcina bez wypychania z buzki. wiec postanowilam dawac sztuczne a swoje jak sie da miedzyczasie.... głodowac go nie bede mi meczyc przy cyckach

Antolek usnął- nawet nie zajęło mu to o dziwo zbyt wiele czasu. Wycyckał mleczko , dotankował się 90 ml bebilonu i śpi...a ja czekam na Pana Tate bo ten jeszcze w robocie od bladego świtu. Póki co zjadłam kolacje i zaraz idę się wykapać...może jakiś maniciure, pediciure sobie dziś fundnę.....
Kurde, martwie się tym że nie mogę wykarmić młodego- skoro po cycu wypil jeszcze 90 z butli to coś jest nie tak...już nie wiem jak mam pobudzić laktację- karmi i herbatki są o kant doopy....mam nadzieję że to chwilowe. Butle podaje tylko na noc- w dzień walczymy z samym cycem- niedkiedy przykąłdam go co godzine żeby wyciągnał mi mleczko:-(nie myslałam że będę to tak preżywać:sorry2:

Antolek usnął- nawet nie zajęło mu to o dziwo zbyt wiele czasu. Wycyckał mleczko , dotankował się 90 ml bebilonu i śpi...a ja czekam na Pana Tate bo ten jeszcze w robocie od bladego świtu. Póki co zjadłam kolacje i zaraz idę się wykapać...może jakiś maniciure, pediciure sobie dziś fundnę.....
Kurde, martwie się tym że nie mogę wykarmić młodego- skoro po cycu wypil jeszcze 90 z butli to coś jest nie tak...już nie wiem jak mam pobudzić laktację- karmi i herbatki są o kant doopy....mam nadzieję że to chwilowe. Butle podaje tylko na noc- w dzień walczymy z samym cycem- niedkiedy przykąłdam go co godzine żeby wyciągnał mi mleczko:-(nie myslałam że będę to tak preżywać:sorry2:

oj ja tez przezywalam, ale pogodzilam sie z czasem. teraz obie jestesmy szczesliwe tak jak jest, wiec uszy do gory:-)

no i wcale nik nie powiedzila, ze mleczko nie wroci:-)

kamisia, ja zauwazylam, ze po igraszkach z malzonem, laktacja mi sie wzmaga... warto sprobowac :D

Zielona, no faktycznie, nawet nie zwróciłam na to uwagi, ale tak jest....

ja myślę, że każda z nas będzie to przeżywać, bo coraz więcej nas tutaj z takimi problemami...no ale rosną nam dzieciaki szybciutko i nim się obejrzymy, to podręczniki będziemy zamawiać i narzekać na tą polską edukację...

PS. ja już podręczniki zamówiłam :-)

reklama
dzięki dziewczyny za życzenie zdrówka... dzisiaj było już lepiej... no ale skóra mi już z nosa schodzi od kataru... heh... a za 1,5 tyg wesele psiapsióły i muszę wyglądać jak człowiek :-P Akcja kominiarz następnym razem spadnie na innego domownika :-D

Zielona - tą babę to chyba pogięło... szok normalnie... nie ma to jak brząca przegrzewać :eek:

Katik - wyobrażam sobie Twoje przerażenie...

kwiatuszku gratuluję złożenia dokumentów :-)

Daga Ty i reszta kwietniówek szalejecie na farmville ;-) a ja nadal w tą aplikację nie wchodzę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry