• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Melduję że żyje po nocce... nie było aż tak źle jak się spodziewałam. Szczegóły na odpowiednim wątku zdrowotnym.
Nie nadrobie was... przepraszam...
Spadam do Marka i potem będę kończyć ogarnianie chałupy... ehhh czy ta pogoda musi być taka fatalna?? leje i nie mam gdzie suszyć prania... a jeszcze 4 pralki mi zostały :szok: kiedy to się nazbieralo???

mój pomyslowy mąż wziął sie wlasnie za pranie tapicerki sofy do spania H
a ze słynie on raczej z zapalu niz z chwili refleksji
uzyl calej butelki vanisha do prania dywanów i dodal troszke wody
a na opakowaniu jest napisane 1/10 vanisha 9/10 wody
tak wiec smierdzi w pokoju chemią ze hej
nc tylko dzieciaki ewakuowac
i jak ta nasza H tam bedzie dzis spac?
teraz poszedl do piwnicy po farby bedzie malowal u H obdarcia na scianach
zobacyzmy cos ie z tego urodzi

Witam się:-)
S poleciał z małą na spacer :-D
no to pare godzin ciiiiszy;-)

Kwiatek hmmmmm robtny ten Twój mąż... może myślał ze na dłużej starczy jak raz a porządnie wyczyci:D

czesc .
stwierzam ze noc jako tako minela.
tylko raz Kacperek obudził sie ok 23 z strasznym krzykiem jeszcze tak nigdy nie plakał. tak mi sie wydawało ze sie obudził bo miał zamkniete oczka i przerazliwie krzyczał. nie mozna go było wybudzic przez chwile.utuliłam go, dałam smoka i sie uspokoił a potem przykleil sie na chwile do cyca i zasnał. tyle ze juz został z nami w łuzku. bo bałam sie ze sie wystraszył.
czy to mozliwe ze moglo mu sie cos snic złego?????

kwiatek- moze Twój maz podskoczy i do nas i pomaluje dzrwi lakierem bo swego sie doprosic nie moge... a Twoj ma tyle zapału :))))) zazdreoszcze

sospenstosa- nie smutaj sie szybko minie twoja rozłaka. a TY korzystaj z chwil tylko dla siebie

13- aleee CI FAJNIE, tez bym chciala choc z godz takiej ciszy. ale moj poszedł do pracy.jedynie teraz moge poklikac bo mały zasnał i to pewnie nie na długo
pozostałe pozdrawiam i lece na inny zobaczyc co tam ella a za kłopoty

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry