reklama

Kwietniówki 2010!!!

Padam ... szkoda że moje poduszki powietrzne z przodu zmieniły rozmiar na B bo nie ma mnie co chronić przed upadkiem na fejsa...

Chlopaki w końcu spią...A ja nie mam na nic siły. Niewyspanie przez co zmęczenie ogólne, okres, lekki ból kręgosłupa przez co zmęczenie szczególne i mam dość... ide spać.

Do jutra.

jakie one powietrzne, jak mleczne :-) :-)

a ja TzG oglądam...i Gołotę, który pewnie by chciałale mu nie wychodzi....

reklama
Przez pokój Kuby przeszło tornado... jutro posprzątam (odgruzuję). Bartulek przyjął wizytę gości z godnością :) pouśmiechal się, poślinił, pobawił, pocycał i walnął w kimę :))) Znajomi spytali kiedy kolejne, skoro to takie spokojne, jakby go nie było ;) hehehe... koleś da nam popalić, jak troszkę podrośnie.

Idę sobie poczytać książeczkę.

Byliśmy na festynie, mała nas pozytywnie zaskoczyła. Zazwyczaj na imprezach rodzinnych, gdzie jest dużo ludzi i hałas, Alicja jest niezadowolona i kończy się na tym, że muszę z nią być w innym pokoju, bo za głośno. A dziś, nic jej nie przeszkadzało, muzyka z głośników grała głośno, mecz piłki nożnej w oddali, nasze dziecko przeszczęśliwe, oglądało wszystkich i wszystko. A potem przy muzyce usnęła. :-) To ci numer nam zrobiła.
Była loteria fantowa, wygraliśmy latawiec i uwaga kostkę rubika :-):-):-) Nie wiem po co mi to, i tak nigdy nie uda mi się ułożyć :-D:-D:-D Zjadłam dwa mega ciastka. A wszystko szło na szczytny cel, sprzęty do przedszkola :-) Więc warto było wydać trochę pieniążków.
No i fajnie było wyjść w 3 na spacer :-) Stęskniłam się za moim mężczyzną. No, ale teraz proza życia, mąż poszedł na nockę do pracy.
Ella podziwiam Cię kobito, że nie poddajesz się i ciągle próbujesz. Ja już bym chyba osiwiała. Przesyłam buziaki dla osłody

Dobry wieczór kochane
wróciłam z weekendu
ochlonelam
ja tam bym Was nie opuściła
za bardzo Was kocham :-)
troche Was ponadrabialam
nie pamietam za wiele
ale to co pamietam to odpisze
Agniesza Sz-r
jak miło że o mnie pamiętałaś :zawstydzona/y: wieeeeeelki buziak :tak:
Po niedzieli muszę się za gotowanko i zakupy wziąć, bo w weekend robimy Oluśce urodziny i obiadek dla 12 osób trza ugotować. Z finansami krucho, miałam tylko na tort zaprosić, ale jakoś tak nie umiem, obiadek skromny bo skromny ale musi być

jakbym o sobie czytala u mnie na urodzinach u córci zawsze 12-14 osob zawsze sobie obiecuje ze bedzie ciasto i kawa a i tak wychodzi obiad z dwóch dań i mnóstwo sałatek i potraw na poobiedzie.... nie potrafie inaczej

Wronia, Love
ogromnie sie ciesze dziewczyny ze jestescie

mam ogromna nadzieje ze wróci równiez Forget i Kittek
Kici raczej nie zamierza opuszczac forum
mysle ze tylko chce poczekac na oczyszczenie atmosfery

buziaki i zyczenia zdrówka dla wszystkich chorych dzieciaczków

moim póki co (odpukac) przeszlo...
Ellunia
ja równiez bardzo Ci podziwiam
walczycie z malą o kazdy kęs, wytrwalosci kochana jestes bardzo dzielną mamą

Love i Wronka, dobrze ze jestescie. Jeszcze kittka nam brakuje...

Jeeeeeeeeeest!!!!!! Pierwszy zabek, mamy zabka :D

"W czerwonej stajni trzydziesci bialych koni
Klapie, tupie, a czasem ze strachu dzwoni...", to z Hobbita :D

Jeeeeeeeeeest!!!!!! Pierwszy zabek, mamy zabka :D

Gratulujemy!

"W czerwonej stajni trzydziesci bialych koni
Klapie, tupie, a czasem ze strachu dzwoni...", to z Hobbita :D

O tak i zgadywanki z Gollumem :-D

No nareszcie się wyspałam. Wprawdzie wstawać trzeba było z 5 razy albo do starszego albo do młodszego ale sie wyspałam! Teraz M. bawi się na kołderce na ziemi -- raczko-ślizgiem dociera do swoich zabawek i jest happy. Za chwile idziemy sobie machnąć śniadanko.

Kwiatek :-)
A co do Forget to nie wróci...na 100% niestety.

Witam poniedziałkowo :)

Zielona- to super! Gratulacje dla Kostki :D

Dziewczyny dzięki za miłe słowa...ehhh...nie mam wyjścia- Kocham tę małą bestyjkę ponad wszystko więc muszę mieć dużo siły żeby pomóc jej rosnać zdrowo :) ...choć czasem naprawdę wymiękam...

Poza tym...spaaaaać mi się chce...!

Witam z rana,
Młoda wyekspediowana do żłobka, jeszcze Młodsza ucina sobie drzemkę. A ja marzę o kawie, ale... czarna mi nie smakuje, a musiałam przejść na radykalną dietę, bo mi strasznie dziecię wysypało. I teraz poczekam aż trochę Anielce przejdzie i zacznę powoli jeść różne rzeczy. Póki co umówiłam dermatologa dziecięcego na środę, zobaczymy co mi powie. Wysypka wygląda jak przy skazie białkowej, ale innych objawów brak - nie boli jej brzuszek, nie marudzi i buźka czysta. No cóż, się okaże. Przez to wstrzymałam się też z rozszerzaniem jej diety i znów jest tylko na cycu.

Zielona gratki dla Konstancji za zębola!
Elvie czekamy na relację
Nata zdrówka dla Julci
Agnieszka, to mam podobne nocki - jak nie do jednej to do drugiej
Kfiauszku super, że udało się odpocząć
Wronia zdrówka dla Weroniki
Ella, oj Wy to się namęczycie z Julcią obie...

reklama
Zielona gratulacje
Z racji, że wszyscy zmieniają avatara, to też się przyłączam.

Załączniki

• oklaski.jpg
    oklaski.jpg
    2,4 KB · Wyświetleń: 91

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry