reklama

Kwietniówki 2010!!!

marta dokładnie jeszcze nie raz będziesz kazała jej usiąść na pupie bo będzie tak biegała

ulanka dobrze, że małej nic nie jest, ale z tym brakiem sprzętu i wolnych łóżek to mnie zawsze wkurza, człowiek płaci za służbe zdrowia a jak potrzeba to mu pomocy nie udzielają, a ta biedna matka będzie leżała i myślała zamiast mieć dzidzie przy sobie w inkubatorze bo w inkubatorze ale przy sobie w tym samym szpitalu

reklama
Martuś nie myśl tak! Zobacz jakie postępy Oluśka zrobiła, jest mądrą dziewczynką i w swoim tempie przejdzie wszystkie etapy rozwoju. Ty robisz bardzo duuuuuuuuuuuużo dla niej! Niedługo będzie przybiegać do ciebie z uśmiechem na twarzy i krzyczeć na cały głos mama! Będzie psocić i bawić się z rówieśnikami a ty będziesz za nią biegać i prosić aby chwilkę na miejscu usiedziała!!!!
A tak wogóle to mam cię na gg, dziś sobie kontakty kwietniówek na gg zapisałam i wyskoczyło mi,że jutro masz urodzinki. Czy to prawda????

Marta, wierzę w Olę i w Ciebie. Będziecie razem chodzić, biegać i dokazywać. I nie raz jej powiesz, żeby już usiadła na pupie!

Właśnie się dowiedziałam, że moja znajoma dziś miała CC, 8 tyg przed terminem. Na szczęście malutka waży ponad 2 kg i na razie poza wcześniactwem lekarze nie widzą nic niepokojącego. Ale badania dopiero przed nią. Na dodatek w Matce Polce, gdzie leżała nie mieli wolnego respiratora i malutką na drugi koniec Łodzi do innego szpitala przewieźli.

Ulanka smutne to ale oby dobry sprzet był dla malutkiej .

100 lat w zdrowiu i radości Martuś :)!!!!!

To na wypadek gdybym zaomła jutro :D

A ja zdaje sie zaraziłam Adasia, bo mi gorączkuje dziś :(, ech ech
.... albo to zęby...no w końcu wypadałoby aby się pojawiły :)

reklama
Witamy o poranku, znowu pierwsza:-)
Nocka fajna, Zosiek się nie budził, pospała do 7, flacha już czekała a ta fochy, wypiła całe 80ml i to na raty:baffled:. Coś z jedzeniem mi się ostatnio dziecko popsuło, zjada połowę tego co zwykle. Mam nadzieję, że to przez zęby i za jakiś czas wszystko wróci do normy, bo zaczynają mi się przypominać najczarniejsze chwile przeżyte z Olą, na powtórkę z rozrywki nie mam ochoty

Marta wszystkiego najlepszego, żeby rehabilitacja przynosiła wymarzone efekty, żebyś mogła przeżywać z córcią już tylko same szczęśliwe cudowne chwile.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry