aniam141
Wrześniowe mamy 2008
hej
to bicie to mam nadzieje faza przejsciowa, Adas tak samo mnie oklada. A od wczoraj ma mega rebus, bo mamuscie opryszczka wyskoczyla i jak sie obudzi patrzy na mnie z takim zapytaniem w oczach „co to kurna jest”. Po czym zabiera sie do skubania
?
Moja nie bije celowo tylko jak się obudzi zaczyna się kręcić to zawsze mnie gdzieś trafi tak wogóle nie bije
Jestem, ale znikam gotować. Lenka dziś mega absorbująca, a ja zmarznięta i niewyspana.
Musimy coś zjeść, bo M. na 16.00 pędzi na trening, więc pędzę do kuchni póki potworek śpi
aniam - napisz coś więcej o tym baby einstein - ciocia mi ostatnio o tym mówiła, ale niewiele wiedziała, ma nam to odkupić lub pożyczyć od mamy swojej zdolnej uczennicy.
Tą sa bajki nad którymi pracował cały sztab lekarzy , psychologów itp . przeznaczone od urodzenia do mniej wiecej 3 lat ja mam tego ponad 20 płyt ( cały komplet jaki wyszedł )
Muzyka poważna plus obrazy ( zabawki itp ) pokazują się na ekranie to dla maluchów , dla straszaków podstawy angielskiego .
Wszystko bardzo kontrastowe dobrane pod muzykę
BABY EINSTEIN - 26 DVD - Angielski dla DZIECI /24h (1429046108) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
tu masz opis płyt ja mam właśnie ten komplet