reklama

Kwietniówki 2010!!!

gosiek ta maść ma podobny smak jak sachol... :eek: lekko słodka w sumie...

czuje się jak dętka... ledwo ustać na nogach mam siłę... masakra na maxa

reklama
rąk nie czuje :eek: ale co sie dziwić jak z wielkiego drzewa zrobiłam prawie bonzai :-D
Pęcherze mi pewnie powyłażą bo juz je czuje ... kurde wariatka po matce ;-) :-D dać nam w łape sekatro i piłę do drewna i drzewa golimy aż wiury lecą :-D
zostały mi jeszcze 3 drzewka wiec się modle żęby jutro nie padało, no i kwiatki musze oczyścić z suchych liści i truskawki to samo... i róze poprzecinać....ehhh trochę słońca i ciepełka a mnie juz odbija :-D

Przyszły nam juz zamówione pieczątki firmowe, mąż już jedną fakturę wystawił jutro ją musze wysłać, a kolejną robotę robi :-D i oby tak dalej :tak:

Dzisiaj teściowa ma urodziny...i jak sobie przypomne jak się czułam rok temu to cieszę sie że M. ma już prawie rok...

jejku dziewczyny ja cale popoludnie przespalam z Olka...dalam jej jesc o 14, ona wtedy zasnela, ja polozylam sie obok kolo 15 i dopiero wstalam..Ola na chwile sie przebudzila ale teraz znowu dostala jesc i spi dalej...kurcze nie wiem czy nie powinnam sie martwic tym jej spaniem...

Natalko - najlepszego z okazji 11 miechów;-)

marta - jeśli to spanie nie jest nagminne to bym się nie martwiła. Nam się też czasami, choć sporadycznie takie przespanie popołudnia zdarza:tak: ale dosłownie raz, góra dwa w miesiącu.

Mykam, bo mały potworek nie chce spać i mnie woła.

hejka
melduje sie tylko szybko
jestem juz w mojej polszy ludowej i jak zwykle na nic czasu nie mam...
wszyscy w szoku jak moja alijka slicznie sama chodzi, a maly wariatek chodzi caly dzien i sie nie zmeczy... i przytula sie do babci, do dziadzia, do cioci itp ....
wszystkich juz w sobie rozkochala na calego
juz nie wspomne ile dostala prezentow...

Dobry wieczór!
Oznajmiam, że mój synek postawił wczoraj swoje 4 pierwsze kroczki!! :-D słodki widok :-)

mamunie piszecie, że u Was tak piękna pogoda, a u tu od wczoraj wieje, kropi...Słońce wychodziło od czasu do czasu, ale i tak zimno, brrrr

Olapolap wróciłaś do nas …:-) Co do jedzonka to powiem wow! sporo tego. Ale moj Adas też miewa takie fazy na jedzenie. A w większości przypadków po obiedzie domaga sie jedzenia co 30 min. Spalają kalorie dzieciaczki i muszą jakoś nadrobić

zielona jesli chodzi o zabobony....,to już wiem skąd to powiedzonko -"czysty Meksyk" :-)

Agnieszka nie mogę sobie wyobrazić Ciebie, taką kruszynę, z sekatorem w rękach :-) Ale szacun za werwę do pracy

kici życzę odespania nocki ;-)
Mi bobik zasnął wczoraj o 16 i musiałam go o 20 wybudzać! Taką miał popołudniową drzemkę.

Elvie dzieki. w sumie Oli to sie tak zdarza raz na miesiac moze, moze rzadziej...chwile po 18 Olka wstala wyspana, w dobrym humorku, poawila sie ladnie, posmiala i o 20 zasnela.

Ole meczy troche katar, teraz ma zapchany nosek i przez buzie oddycha..
poza tym u nas w miare ok wszystko..jutro jedziemy na cwiczenia pociagiem, Olka lubi takie wycieczki:) w czwartek tez cwiczenia, w piatek logopeda a w sobote mamy spotkanie na cwiczeniach u nas w Ilawie tak wiec Olka bedzie miala intensywna koncowke tygodnia. juz mi jej szkoda

mialam gdzie indziej napisane, ale wklejam tu

Nasz roczek wypada w same święta. Marta jesli chodzi o dekoracje to częśc zamawiam ze stronki http://www.partybox.pl/okazje_30_137_1_urodziny.html
Banery jak sama zauwazylas sa glownie po angielsku, ale ja sobie wymyslilam zrobic sama, ale ze zdjec. Tzn wydrukuje kazdy miesiac w formacie 15x21, wkleje je na kolorowe kartki A4, dziurkaczem zdrobie dziurki, by zawiesic na sznurku i przyozdobie balonami. Dodatkowo jako atrakcje zrobie prezentacje ze zdjec ciazowych i kilku wybranych Adasia. Fajna muzyczka i bedzie miło. Tort sama zamierzam zrobić, bo chce taki:

Załączniki

• big-cake221.jpg
    big-cake221.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 45
reklama
dziękujemy za życzenia :-)
jestem padnięta jak wyszłyśmy z domu o 16 to dopiero przed 19 wróciłyśmy z zakupów nogi mi włażą w 4 litery namierzyłyśmy mnóstwo bucików i w końcu z trudem znalazłyśmy te odpowiednie. Strasznie mały wybór jest w rozmiarze 19 a do tego Natka ma wysoką nóżkę w podbiciu.

zmykam spać bo ledwo na oczy widzę
buziaczki :***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry