Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W końcu się udało nadrobić :-) Dobrze, że Alicja smacznie śpi od 20, więc wieczorek przed komputerem.He he maonka ja tez tak mam.Nadrabiam jak mala przysnie albo zabawi sie sama na pare minut.A tak to tez lipa.Ciagle musze za nia lazic bo wstaje przy wszystkim jak oszalała
dziewczyny a widzialsycie gdzies moze banery ale po polsku? jedyne co znalazlam to "sto lat" a chcialabym cos takiego zeby samemu tekst zredagowac. talentu artystycznego u mnie brak totalnie wiec wolalabym cos gotowego... baloniki juz znalazlam, ladne serwetki tez tylko taki fajny baner bym chcialachociaz jeszcze troche czasu mamy to wolalabym miec wszystko przygotowane..
Olka wlasnie przebudzila sie z drzemki...oj marudzi mi dzis cos kruszyna, marudzi....mecza ja te zeby chyba bo wyprawia ze smoczkiem takie rzeczy ze jeszcze czegos takiego nie bylo...kurcze i plasterek znowu odkleila...

Nie wiem gdzie to przypiąć. Ale nabyłam nocnik i tak się zastanawiam jak Wam się udało nauczyć dzieci robić do nocniczka. Alicja pobawiła się nim z 10 minut i szybko jej się znudził, siedzieć na nim nie chce wcale. Minę ma taką jakby ją posadzili za karę. Na razie sadzam ją w ubranku, żeby się przyzwyczaiła do nowego nabytku.
W aucie tez odpieluchował sie od razu, pieluszkę na noc pożegnaliśmy, jak miał 3 lata... ale każde dziecko jest inne... po prostu sadzaj małą czasami niech sie oswoi z nocnikiem, a może sie przełamie :-)hej witam u nas noc rewelacyjna tylko jedna pobudka była i przez to zaspałam do pracy hehe dawno sobie tak nie pospałam
słoneczko przez okno świeci ale na podwórku powietrze mroźne , oby do wiosny ;-)
miłego dnia mamuśki :-)

do tego net mi działa tak wolno, że chyba z godzinę zajęłoby mi poczytanie Was, a co dopiero odpisanie
No i Salamandra, masz bardzo ambitny plan na urodziny... na pewno będzie fajnie