reklama

Kwietniówki 2010!!!

salamandra gratki dla synusia za pierwsze kroczki.
A fotek z urodzin Adasia juz sie nie moge doczekac.Mama zdolna napewno bedzie pieknie.

mamusia jeszcze miesiac i u was bedzie roczek.

marta ale wy sie ojezdzicie ciagle.Ale wszystko dla dobra niuni.

reklama
hej dziewczyny, sorki, że nie udzielam sie zbytnio, praca pochłonęła mnie bez reszty, do tego moje prawie chodzące dziecko i nie mam czasu na nic. Podczytuje Was codziennie.
Adasiowi przesyłamy buziaki na roczek. Rośnij zdrowo!!!
Ależ zlecial ten rok, az trudno uwierzyć! My już tez sie do roczku szykujemy! Jak pomyślę, że rok temu ważyłam 35kg wiecej, to śmiać mi sie chce... a najlepsze jest to ze cała rodzinka wtedy mowila pieknie wygladasz.... dzis mój mąż mówi pamiętasz jaka byłaś spuchnięta bulinka! Wydało sie.
Najważniejsze, że synuś zdrowy i wsio skonczyło sie ok.

He he maonka ja tez tak mam.Nadrabiam jak mala przysnie albo zabawi sie sama na pare minut.A tak to tez lipa.Ciagle musze za nia lazic bo wstaje przy wszystkim jak oszalała
W końcu się udało nadrobić :-) Dobrze, że Alicja smacznie śpi od 20, więc wieczorek przed komputerem.

dziewczyny a widzialsycie gdzies moze banery ale po polsku? jedyne co znalazlam to "sto lat" a chcialabym cos takiego zeby samemu tekst zredagowac. talentu artystycznego u mnie brak totalnie wiec wolalabym cos gotowego... baloniki juz znalazlam, ladne serwetki tez tylko taki fajny baner bym chciala:) chociaz jeszcze troche czasu mamy to wolalabym miec wszystko przygotowane..

Olka wlasnie przebudzila sie z drzemki...oj marudzi mi dzis cos kruszyna, marudzi....mecza ja te zeby chyba bo wyprawia ze smoczkiem takie rzeczy ze jeszcze czegos takiego nie bylo...kurcze i plasterek znowu odkleila...

Jest jeszcze taki na allegro: BANER napis URODZINOWY MOJE URODZINY girlanda GRL1 (1490602232) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety mały wybór tych banerów.

Zielona słyszałam już o takich "dziwnych" praktykach z obgryzaniem paznokci. To chore. Ciekawe do którego roku życia dziecka tak obgryzają. A fujjj.

Salamandra zdolniacha z Ciebie, pięknie będzie to wyglądać. Torcik też pierwsza klasa.
Miałam zrobić małej tort pszczółkę, ale jednak będzie jedynka, z masą plastyczną. A pszczółka może na 2 urodzinki.

Nie wiem gdzie to przypiąć. Ale nabyłam nocnik i tak się zastanawiam jak Wam się udało nauczyć dzieci robić do nocniczka. Alicja pobawiła się nim z 10 minut i szybko jej się znudził, siedzieć na nim nie chce wcale. Minę ma taką jakby ją posadzili za karę. Na razie sadzam ją w ubranku, żeby się przyzwyczaiła do nowego nabytku.

witam nieprzytomnie po fatalnej nocy :no:
Salamandra u nas dzisaj też już szaro, buro i pada także przywiało to i do nas :-(
Co do "praktyk i wierzeń" to wiecie że ja w nie nie wierze tylko glowę załamuję ilu ludzi bierze je na serio...
coś jeszcze miałam napisac ale nie pamiętam...przepraszam...

hej witam u nas noc rewelacyjna tylko jedna pobudka była i przez to zaspałam do pracy hehe dawno sobie tak nie pospałam
słoneczko przez okno świeci ale na podwórku powietrze mroźne , oby do wiosny ;-)

miłego dnia mamuśki :-)

Nie wiem gdzie to przypiąć. Ale nabyłam nocnik i tak się zastanawiam jak Wam się udało nauczyć dzieci robić do nocniczka. Alicja pobawiła się nim z 10 minut i szybko jej się znudził, siedzieć na nim nie chce wcale. Minę ma taką jakby ją posadzili za karę. Na razie sadzam ją w ubranku, żeby się przyzwyczaiła do nowego nabytku.

Hehehe... mi sie nie udało Kuby posadzic na nocnik :-) w sensie siadał, klaskał, czasem nawet cos zrobił, ale żeby dzięki temu sie odpieluchował, to nie powiem... Jak miał 2 lata ściągnęłam pieluszke i latał po domu bez i się nauczł mówić, że chce siku (leciał do łazienki, jak straż pożarna), ale nocnik nadal był wrogiem- K. od razu zyczył sobie siedzieć na toalecie :-D W aucie tez odpieluchował sie od razu, pieluszkę na noc pożegnaliśmy, jak miał 3 lata... ale każde dziecko jest inne... po prostu sadzaj małą czasami niech sie oswoi z nocnikiem, a może sie przełamie :-)

hej witam u nas noc rewelacyjna tylko jedna pobudka była i przez to zaspałam do pracy hehe dawno sobie tak nie pospałam
słoneczko przez okno świeci ale na podwórku powietrze mroźne , oby do wiosny ;-)

miłego dnia mamuśki :-)

No toś sobie pospała.

Dzień Dobry! U nas nocki sie wyrównały i mlody śpi ciągiem :-) Co ciekawe przestało mu przeszkadzać ząbkowanie i mega katar, który właśnie nabył od brata w promcji, po prostu śpi, jak zabraliśmy mu dyda... cwaniak mały. Wczoraj zauważyłam, że wybił sie kolejny ząb, a afer w nocy nie było :-) Oby tak dalej!

Pogoda do luftu, w sensie u nas ciepło, ale mokro :-(

My roczek chyba zrobimy w domu, po tort będę przez całe miesto jechać (bo na tzw. Psiaku jest świetna cukiernia i nic to, że mam tam daleko), albo kumpele zwrbuję, żeby mi zrobiła torcik, bo ona to umie, a ja nie :-D

Za to Kubusia urodziny będą plenerowe :-) ale to będzie czerwiec, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze.

reklama
Witam na szybko, bo dziewczyny nie śpią... jedna od 5, a druga od 6:dry: do tego net mi działa tak wolno, że chyba z godzinę zajęłoby mi poczytanie Was, a co dopiero odpisanie:no:

Adasiu,
wielki i spóźniony buziak
na pierwszy roczek
:*

Zobacz załącznik 336692

Justa, witaj u nas...
Gratki dla Adasia nauki pierwszych kroczków:tak: No i Salamandra, masz bardzo ambitny plan na urodziny... na pewno będzie fajnie:tak:
Marta, czego się nie robi dla dobra dziecka... 3majcie się;-)
Nata&Mamusia, no takiej nocki to zazdroszczę... dawno nie mieliśmy:sorry2:

Dobra, zmykamy, bo dziewczyny szaleją ze szczoteczkami do zębów, a do tego trzeba szykować się do pracy:blink:
A i ostatnie miEsięcZNICE dla Hani i Zosi:-) mam ich już dawno nie było:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry