elvie3
Fanka BB :)
Witam,
siostrę mam w gościach, więc znikam. Lejdis oglądamy;-)
Judysiu - szczęśliwej drogi!! Wszystko się ułoży i już niedługo będziemy czytać, że wracacie do stolicy
Buziaki dla Zosi!!
Marta - nie wiem, co młodzi w pociągu wyprawiali, ale jak ja na jakieś skargi chcę łazić to mi M. mówi, że się starzeję
Życzę Ci uśmiechu i dużo siły!!
kici - no rzeczywiście, już by się te dziwne akcje mogły skończyć, bo Tobie ostatnio za często się zdarzają. Limit na najbliższe Xlat wyczerpałaś. Torta jestem ciekawa, z pewnością pyszny. Udanej imprezki życzę i trzymam kciuki za wyniki biopsji!
siostrę mam w gościach, więc znikam. Lejdis oglądamy;-)
Judysiu - szczęśliwej drogi!! Wszystko się ułoży i już niedługo będziemy czytać, że wracacie do stolicy
Buziaki dla Zosi!!Marta - nie wiem, co młodzi w pociągu wyprawiali, ale jak ja na jakieś skargi chcę łazić to mi M. mówi, że się starzeję
Życzę Ci uśmiechu i dużo siły!!kici - no rzeczywiście, już by się te dziwne akcje mogły skończyć, bo Tobie ostatnio za często się zdarzają. Limit na najbliższe Xlat wyczerpałaś. Torta jestem ciekawa, z pewnością pyszny. Udanej imprezki życzę i trzymam kciuki za wyniki biopsji!
ehhh skąd sie to bierze?? Totalny brak szacunku... ręce opadają
tak mi cisnienie podniesli, Ola i tak byla marudna, przy nich sie rozwscieczyla na maksa, oni mi zaczeli pyskowac, miejsca dla mnie nie bylo w przedziale ktory byl przeznaczony dla mnie, do tego wizyta u logopedy pozostawila we mnie negatywne emocje ze po prostu nie wytrzymalam...