Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ostatnio męczę męża żeby mnie wysłał na kurs prawa jazdy
najlepiej na A i B jednocześnie
i żeby mi motor kupił
hahahaha jak będzie protestował to go do Ciebie przyślę 
dobrze, że w ogóle jeszcze wpadasz do nas ;-)
hehehe mojego to byś nigdy nie zagoniła do prasowania... zazdroszczę, że Twój uległ 
a mówią że dla katolika czwartek i piatek powinien był dniem skupienia przygotowania .
a mam ich masę 

Kochany jest!!!
... żartowałam oczywiście 

). To juz wystarczy zeby jakis delikwent pomyslal sobie, ze mam forse (co za ironia losu). Jasne, nie cala stolica jest niebezpieczna, niestety tam gdzie jest bezpiecznie, czynsz za mieszkanko siega kilku tysiecy dolarow... Po stolicy trudno jest poruszac sie samochodem, ze wzgledu na korki. Komunikacja miejska istnieje, ale pozostawia wiele do zyczenia. Metro jest koszmarnie zapchane i w godzinach szczytu praktycznie nie da sie wsiasc do wagonu (ktos musi cie wepchnac i wypchnac na stacji, inaczej sie nie da). Na piechote nie da sie tego miasta przejsc, jest ogromne...
a mam na sobie mini spódniczkę rajstopki i cienką bluzeczkę z rękawem 1/2
hehehehehehemaonka - wyniki powinnam mieć z końcem miesiąca, może 29/04ostatnio męczę męża żeby mnie wysłał na kurs prawa jazdy
najlepiej na A i B jednocześnie
i żeby mi motor kupił
hahahaha jak będzie protestował to go do Ciebie przyślę
![]()
Witam. Dziewczyny bardzo przepraszam, że tak nagle zniknęłam ale zepsół mi się laptop - wyłamały się zawiasy i monitor leży płasko i muszę go jedną ręką trzymać by coś zobaczyć lub napisać a jakby tego było mało to coś się z dyskiem dzieje bo uruchamia się dobre 30 minut już o otwieraniu każdej strony nie wspomnę, a to już wykracza poza moją cierpliwość. Mam nadzieję, że w najbliższym czasie K spróbuje naprawić ten laptop a to jakiś stary model więc może być ciężko. teraz chwilowo piszę z użyczonego laptopa więc postaram się też nadrobić stracony tydzień.
Nawet tego nie naprawiam, bo się nie opłaca. W poprzedniej firmie, też miałam oba zepsute zawiasy i monitor lapka stał oparty o segregator ;-) Więc polecam ten sposób.Spoko babka :-) To już możesz zacząć świętowaniejeju jak gorąco!! wyskoczyłam z pracy do super-pharmy kupić pieluchy, kaszki i deserki dla małego i prawie się rozpuściłam...a mam na sobie mini spódniczkę rajstopki i cienką bluzeczkę z rękawem 1/2
![]()
Plus jest taki, że przyszła kadrowa i powiedziała, że choć nie jest naszym szefem to możemy wyjść wcześniej bo naszego szefa nie mahehehehehehe
Aniam- ale ja nie jestem katoliczką to sobvie robie kiedy mi pasuje :-) a święta są u nas takim rodzinnym czasem, skoro i tak wszyscy maja wolne. A co do sprzatania, to mnie taki moment, że wszyscy szmatują motywuje mnie do zrobienia rzeczy odpychanych dotąd kijema mam ich masę
D

TYlko takich prawdziwych katolików jakich znam to bym mogła na palcach jednej ręki policzyć 

ale fajnie że coś się ruszyło i ktoś małżona docenił 
szymek też w krótkim a Ola w bawełnianej na długi i body z krótkim pod spodem , rajstopki cieńkie i szorty . Zlazłam wczoraj cztery sklepu i nie mogę nabyć kapelusika letniego dla SZymka
bo albo już nie ma , albo jeszcze nie ma . A on w takiej z daszkiem nie chce chodzić a ma kilka