Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aniam jakie cuda, a ja kupilam nocnik za 10 zł, bez żadnych dodatków .
Witamy na chwile i lecimy. Z góry przepraszam za opoźnienia i za to że nie bardzo będziemy teraz obecne. MAtura matura matura.
Trzymajcie za mnie kciuki przydadzą się
Śnieg u nas jest i to sporo :-)
Do po maturze, chyba że uda mi się między :-)
dziewczyny z Wrocka - no to współczuję śniegu... u nas zimno, ale na szczęście bez śniegu...
co do zachowań dzieciaków... MATKO mój to mały terrorysta rośnie... ciągle wrzeszczy... jak tylko czegoś chce to krzyczy DA!! a jak nie dostanie to jest wrzask na cały głos i udawany płacz... czasami potrafi naprawdę zacząć płakać... no i ciągle chce chodzić za rękę, jak się go puści to jest WRZASK... heh... masakra... no i ostatnio w amoku złości wyrżnął o podłogę i mu krew z nosa poszła :-( mój biedak... no ale tak się kończy jak się rozpędzi na czworakach i wrzeszczy przy tym i macha głową...

dalej śpi w pampku...próbuje go budzić i do wc zaprowadzić (bo na nocnik dalej nie zrobi) ale jest taki ryk że wyszystkich budzi... więc się poddałam. Kupię w końcu tą kołdrę co można prać i jakąś porządną nakładke zabezpieczającą na materac i jak tylko zrobi się cieplej to się będzie uczył...

Przy okazji najbliższych zakupów zapytam w sklepie o mniejsze nocniki.Oooo Dagsila jak to przeczyta to Ci dopiero będzie zazdrościć;-)hej
my dzis idziemy na koncert, Poliśka zostaje z babcia
Koncert w Oknie - Czes�aw Mozil i Grupa BIFF - Katowice informacje
szkoda, ze termometr pokazuje +2 stopnie, a ja w posiadaniu mam tylko japonki i baletki, wiec najpierw wyprawa do obuwniczego mnie czeka.
Masakra pogodowa normalnie.
Oooo Dagsila jak to przeczyta to Ci dopiero będzie zazdrościć;-)