Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my dzis idziemy na koncert, Poliśka zostaje z babcia
Koncert w Oknie - Czes�aw Mozil i Grupa BIFF - Katowice informacje
szkoda, ze termometr pokazuje +2 stopnie, a ja w posiadaniu mam tylko japonki i baletki, wiec najpierw wyprawa do obuwniczego mnie czeka.
Masakra pogodowa normalnie.
Ufff.. Nie strasz babo!! ;-)Kici super wieści![]()
ja nie chciałam nic mówić wcześniej ale w niedziele wymacałam na węzłach chłonnych na karku guzka miałam najgorsze myśli (koszmary mi się śniły) ale postanowiłam że pójdę dzisiaj do lekarza żeby to sprawdzić no i całe szczęście okazało się że to tylko przewianie i mam powiększony węzeł muszę go dobrze wygrzać (smarować spirytusem kamforowym) i za 3-4 dni powinno ustapić. Lekarz od razu wykluczył ziarnicę złośliwą ufff
może robią takie dla lalek to by pasował
Na razie się zaznajamia z nim, ostatnio przestała robić kupkę rano, przestawiła się na południe albo i dalej i ciężko utrafić. Jak się zrobi cieplutko to będzie z gołą pupką latać i zobaczymy czy zakuma o co chodzi ;-)