reklama

Kwietniówki 2010!!!

Każdy wiek ma swoje prawa, ale dzieci sa rozne... Barteq to dziecko wypoczynek, Qubek to mały szalenca z wiecznie czynna bateria :-D

Aniam- kara u nas jest naprawde za przestepstwo ;-) nie wiem... jak wrzeszczy, nie słucha z premedytacja, za bice to w ogole jest szlaban... u nas sprawdza sie kat i nie stosuje tej zasady, ze tyle minut ile ma lat, bo u nas jest kat, liczenie do 5 (do 3 dla B.) i klasniewcie w rece, z Kuba omawiamy jeszcze dlaczego siedzial w kacie ;-)
Z nagrod wspieranie, chwalenie, za np. udany dzien jest serduszko na kartce, za zly dzionek chmurka burzowa, wiecej serduszek- nagroda, wiecej chmurek odebranie przywileju i to sie ostatnio sprawdza :tak: Jak wpada w histerie to najlepiej dziala przytulanie, w ogole przytulanie dziala na wszystko, bo w sumie co te nasze dzieci winne, ze rzadza nimi hormony :-D

Gosienka
- no jak ja sobie przypome okres dojrzewania, to ja sie chyba musze wyprowadzic zanim chlopaki w niego wejda :-p bo ja jestem starszny nerwus i moge nie udzwignac :rofl2:

Filonka- dzieci to male manipulatory, beda przesuwac granice tak daleko, jak sie da.

reklama
Właśnie wyczytałam, że na wiosce pod Złotoryją szkolny gimbus przejechał po głowie 5-letniej dziewczynce. Dziewczynka zmarła na miejscu. Masakra:-(
:szok::szok::szok:

wlasnie przyszłam z spotk, stowarz. i chyba mnie przestali lubic, bo wygarnęłam wszystko co mi na duszy lezało.

mały bawi sie baa, baa czyt> piłką.
zRAZ prysznic i pójdzie spać.

a mi sie marza lody...hmmm

zielona-szybkiego powrotu do formy

o serialach bylo, wiec mi sie przypomnialo, ze w Polsce szalenie mnie bawil "przepis na zycie". chcialam sobie obejrzec,a tu dupa zbita. licencja nie pozwala na wyswietlanie tego serialu w meksyku...

Kolejny powód do przeprowadzki ;-)

Laski, patrzcie na mój suwaczek, równe 10 tygodni. Ale ten czas leci:-)
Równiutkie 10 tyg :-) u mnie od 12 tyg zaczął rosnąć brzuszek. Ciekawe kiedy u Ciebie będzie widoczny
Straszny wypadek :(

Jestem już po. Alicja była taka grzeczniutka i poważna. Na mszy ani słowa nie powiedziała. Chyba wyczuła panując nastrój. Siedziała u wujka na rękach, w torebce miałam długopis i kawałek kartki to ładnie sobie rysowała. Na cmentarzu już nie chciała siedzieć w wózku, ale też była cichutko. Ale już na stypie wołała głośno am am. A potem była bieganina z kuzynem.
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy i że myślami byłyście ze mną. Można na Was zawsze liczyć.

mloda spierniczyla sie ze schodka, na szczescie na placzu sie obeszlo. No i z tego wszystkiego, wtulona we mnie zasnela. Mam nadzieje, ze dlugo nie pospi, bo inaczej, znow caly wieczor bedzie szalec, a ja zmeczona juz jestem jak diabli.

Justa mam kolegę co tirem śmiga więc jednego dnia potrafi jechać normalnie a drugiego pod prąd i mówi że idzie przywyknąć ja to dostaję zawału jak widze u nas kogoś z kieronica nie po tej stronie . kiedyś widziałam taki film jak jechał koleś własnie autem z angli a koło niego pasażer udawał że prowadzi i np. symulował że w kogoś skręca i ludzie wiali .

Po niemczech kocham jeździć ale najbardziej kiedyś mnie przeraziło jak jechalam 200 do monachium a jeszcze mnie gość wyprzedził nie wiem ile jechał ale z 230 to na bank . Nie mniej jednak kocham tamtejsze autostrady
to pewnie moj maz jechal do mnie hehe i cie wyprzedzal, on do mnie tak szybko jezdzil ze mu bak paliwa odcinalo a to sie dzialo w jego aucie wlasnie jakos przy 240 km/godz...

to pewnie moj maz jechal do mnie hehe i cie wyprzedzal, on do mnie tak szybko jezdzil ze mu bak paliwa odcinalo a to sie dzialo w jego aucie wlasnie jakos przy 240 km/godz...

Bo ogranicznik na europę jest 250 wiecej się nie da , ale i tak mało które auto tyle pojedzie , czasem też jedzie ale licznik nie pokażę ale to już różne czynniki na to wpływają nawet głupi profil felg.
Mój mąż czasem ściąga te ograniczniki :-p:-p
Ja wiecej niż 210 nie jechałam nigdy jakoś mam opory:szok:

reklama
Justa ja nie wiedziałam że tylę jadę to była 5 rano i pusta autostrada poznańska , jak mi J powiedział to od razu moga z gazu .
Ale znam takich co po zdjęciu ogranicznika testują auta na trasie na cieszyn 300 km/h ale dla tych mam tylko jedną nazwę - debil
Do tego nagrywają komórkami liczniki żeby mieć dowód .
Zresztą pełno takich filmików na you tube

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry