reklama

Kwietniówki 2010!!!

Gosia fajne to autko podoba mi się .
Ja zresztą lubię takie wielkie auta .
Chciałam starsze X5 ale na razie mojego pudełka mi szkoda sprzedać grosze bym za niego dostała , a jest w super stanie , garażowany . a na zakupy do marketu i do przedszkola takie wielkie mi nie potrzebne ., na trasy mężowe mamy . Ale kiedyś

U nas też coś chłodniej ale da się przeżyć

reklama
Witam, a u nas cieplutko i słonecznie.
Lenka wstała o 7:00 i bawiła się z ciocią, a my z M. spaliśmy prawie do 10:00:zawstydzona/y:
Zaraz śniadanko i mała pójdzie w kimę a my musimy jechać do ori towar odebrać.

U nas cudownie... przed 8:00 obudzilo mnie slodkie 'Mama... hopa', bo tak moje dziecie oznajmia, ze chce na raczki :-) maz ich pozbieral, ale dzisiaj mial juz dosc, bo cos mowil o tym, ze maja niby razem 4 raczki, 4 nozki i 2 glowki, a on ma wrazenie, ze jest ich po 44 :-P

Gosienka- uwielbiam duze auta, ale to nie dla mnie, bo Wrocek i tak jest 'trudny parkingowo', mnie ratuje jedynie porzadne wspomaganie i bardzo dobra zwrotnosc, ale Toyota starego to juz porazka... jak mam nia parkowac, to czuje jak mi biceps rosnie ;-)
Moze dzisiaj Niunie rusze i na jakis szoping sobie pojade, bo w sumie czuje sie swietnie :-) Ale na razie ide szafe przetrzepac ;-)

Wróciłyśmy ze spacerku połączonego z zakupami i zupka pieczarkowa już się gotuje tylko jeszcze jakieś mięcho na drugie muszę wyczarować bo chłopcy na zupce to daleko nie pociągną:-D

Mamusia zapraszam , zapraszam nawet coś do kawki się znajdzie :tak::-)

Aniez ja kiedyś miałam moją Skodę Fabię i ją uwielbiałam ale jak pojawiła się Helenka to bagażnik stał się dla nas za mały a gdzie tu jeszcze pojechać na wakacje.Ciężko było mi ją oddać bo bałam się jeździć automatem i to takim wielkim ale jak wsiadłam do Nawary to poczułam że to jest to, pakowana, bezpieczna no i zimą super się jeździ bo ma 4x4 a wiadomo u nas jak śnieg sypnie to sajgon na drogach:tak:

Dzień dobry :-)

Widzę że o szybkiej jeździe było. Ja moją polóweczką to max 120 jechałam… no może 130 ale tym to się szybciej za bardzo nie da :-p za to samochodem A. to i 150… więcej się boję sama prowadzić. Z A. to 180 jechaliśmy i tyle…
Gosieńka, Aniez to dla mnie też poprosze o jakieś miejsce na przeczekanie okresu dorastania. Bo ja to strasznie nerwowa jestem :no: :zawstydzona/y:
A faceci na światłach są mega śmieszni… miałam „przyjemność” z takimi :-p On super auto, pełna gotowość, a ja moją polówką… i ciekawe że mimo iż się nie spiesze jakoś spod świateł wyjeżdżam szybciej niż oni bo oni zamiast patrzeć na światła to zerkają co ja zrobie. A ja sobie spokojnie czekam i jak się zmienia na zielone to jade a oni dopiero się orentują że światła zmienili :-p
Mnie też puki co inne auto nie potrzebne, na dalekie trasy mamy służbowa kijankę męża. Ale liczymy się z tym że w przyszłości trzeba będzie coś własnego porzadnego kupić bo nie wiadomo jak długo bedzie służbowy samochód ;-) no i jak duży ;-) :-p

U nas cudownie... przed 8:00 obudzilo mnie slodkie 'Mama... hopa', bo tak moje dziecie oznajmia, ze chce na raczki :-) maz ich pozbieral, ale dzisiaj mial juz dosc, bo cos mowil o tym, ze maja niby razem 4 raczki, 4 nozki i 2 glowki, a on ma wrazenie, ze jest ich po 44 :-P

O tak zgadzam się. Ja zawsze moim mówie że ich jest dwóch ja jedna, oni maja po dwie ręce ja też mam dwie ale ich jest jakoś więcej :-D

Pospałam dzisiaj do 7:40 i budzik mnie obudził... M. obudził sie o 8 ale to tylko dlatego że w nocy znowu nie spał ... teraz siedzi mi na kolanach i uskutecznia przytulanie na wszelkie sposoby :-D
Jade dzisiaj na zakupy "zimowe" dla chłopaków. Zobaczymy czy coś kupię. Musze jeszcze jakieś sportowe trampki/adidasy na rzepy dla J. kupić na tenis bo od poniedziałku zaczynają zajęcia. I jakiegoś dresu sportowego poszukać. musze sie po lumpkach przejśc bo ostatnio tam świetne spodenki widziałam. Może i dres znajde.
A właśnie Aniam nie masz u siebie jakiegoś sportowego dresu (spodnie+bluza rozpinana) na 110? Myślałam o czym z tą taką siateczką w środku (jeśli coś takiego w ogóle jest :-p)

Musze się zabrać za prasowanie i pakowanie bo jutro po 7 ruszam.
dobra spadam na inne wątki

Agnieszka to nasze dzieciaki będą przechodzić okres dojrzewania a my w tym samym czasie menopauzę więc na bank potrzebne będzie odizolowanie:-D , muszę się jednak zastanowić nad tą agroturystyką :tak:Jeden pokój rezerwuję dla ciebie która jeszcze chętna :-p

mnie od rana głowa boli a to wszystko przez pogodę, wrrrrrrrr! nie lubie jesieni, zmieniającej się pogody bo jestem nie dożycia wtedy. bleeeeeee
do tego ta szaruga dobija mnie........:-(
dajcie troche słonka, choć ciutek, plis :-)

reklama
Agnieszka to nasze dzieciaki będą przechodzić okres dojrzewania a my w tym samym czasie menopauzę więc na bank potrzebne będzie odizolowanie:-D , muszę się jednak zastanowić nad tą agroturystyką :tak:Jeden pokój rezerwuję dla ciebie która jeszcze chętna :-p

Ja , ale ja tam mogę spać z Agnieszką :P..

Agnieszka nie mam takiego trafić dtres używany na 104- 116 to graniczy z cudem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry