reklama

Kwietniówki 2010!!!

Zielona - moja babcia do świętojebliwych nie należy i o ślubie nic nie wspominała. Ona wiecznie przeżywa, że my za dużo pracujemy, moja ciocia wg niej też za dużo pracuje i po co komu pieniądze skoro się ich do grobu nie zabierze:-D Teraz myśli, jak my tu sobie sami z dwójką dzieci poradzimy i żałuje mnie, że będę musiała rodzić, bo sama porody miała ciężkie. Babcia to taki typ, że wszędzie sobie problem znajdzie;-) Ale i tak jest najlepsza babcią na świecie:tak:
M. ma alergię, teraz już w większości zniwelowaną, ale w małych pomieszczeniach, bez przewiewu, z tłumem ludzi (czytaj: wypisz,wymaluj nasza poczta) nie wytrzymuje. Strasznie się poci i mu słabo, pot mu się po twarzy dosłownie leje i często ludzie z kolejki dziwnie patrzą. Wyjdzie za zewnątrz i od razu ok. Taki dziwny egzemplarz;-)

reklama
elvie fajnie ze w koncu powiedzialas o niespodziance.Niech sie babcie ciesza.

No faktycznie dzis tu pusto.
A mnie bola cyce.Nabrzmialy i wygladaja jakby byly silokonowe.Prawa boli okrutnie najbardziej tak od pachy.Nie wiem co robic czy sciagac troche czy nie.
Ami dzis prosila o cyca ale jej nie dalam oczywiscie.Noc sie zbliza i juz sie boje bo w nocy jej nie wytlumacze ze nie bedzie juz cyca.

Biedna Olunia.Kiedy to u nich sie skonczy.Czemu ona tak strasznie goraczkuje.

Elvie, nie musisz piec, mozesz zostawic w marynacie na noc w lodowce. nie zepsuje sie. nie wolno pod zadnym pozorem znow zamrazac

Gosiek, nie sciagaj, bo bedziesz sie babrac. Wiem, ze to kontrowersyjny sposob, ale mi bandazowanie bardzo pomoglo.

Ja tez bym te karkowe zostawila w marynacie :-) czesto tak robie, potem jest lepsza, bardziej aromatyczna.

No i Elvie super, ze mamie i babci powiedzialas, na pewno sie ciesza, a babcie juz tak maja, bo one by dla nas chcialy samych platkow roz ;-)

Gosiek- walcz o to odcycowanie! I odciagnij troszke, ale tylko tyle, zeby poczuc ulge, kapusta w lodowce tez powinna byc i herbata z szalwii!

Gosiek, wez goracy prysznic, czy tez kapiel, nagrzej piersi, i rozmasuj. Moze troszke mleka poleci (choc nie wiem czy po takim czasie cycusiania takie akcje sa jeszcze w normie), ale najwazniejsze bys je rozmasowala i by nie zrobily sie grudki i zastoje.
Jesli juz przetrwalyscie z Ami jeden dzien, to juz raczej blizej niz dalej do rozstania calkowitego. Powodzenia, badz dzielna. Wiem, ze placz i blagalne spojrzenie Ami bedzie dla Ciebie tortura, ale powtarzaj sobie, ze nie robisz jej krzywdy.

u mnie firma zamówiła bony sodexu - i dostaliśmy w formie bonów

U mnie na karcie widać jest wybór

Witam...
matko niech już jest wiosna bo nic mi się nie chce!

Aniam no niestety nie mam inhalatora... będę jutro gadać z lekarzem :tak:
Chorowitkom współczuję.
Dzwoniłam dzisiaj do przedszkola że J. nie przyjdzie i pani mi mówi że mają 3 dzieci... pogrom totalny...
My też od męża z pracy bony dostaniemy ale nie wiem jakie :-p ważne że!
Dobra spadam do roboty!

DAJ cynka co ci powie to dam Ci linka do tego mojego . dobry i tani , bo moja przyjaciółka już kilka lat używa a niestety bardzo czesto

Czesc laski.Czytam czytam was ale sil mi brak.
Oduczamy sie w koncu cycac i jestesmy po fatalnej nocce.Ami darla sie cala noc.Na zmiane z m zesmy ja kolysali w wozku bo wtedy sie na chwilke uciszala.Potem to juz w ogole na mnie nie mogla patrzec i wolala caly czas tataaaa tataaaaa.
Ledwo patrze na oczy a dzis bedzie pewnie jeszcze gorzej bo bede sama bo m w pracy bedzie.
Ona teraz spi juz prawie trzy godziny ale co sie dziwic jak cala noc prawie nie spala.
Trzymajcie kciuki obym to przetrwala bo serce strasznie mnie dzis bolalo patrzac na to co ona wyprawiala,ale bylam twarda.Mam nadzieje ze i dzis taka bede.
Pozdrawiam wszystkie babeczki i ide sie polozyc poki nie wstanie.Kurcze lezalam z godzine teraz ale za chiny nie moge usnac a przydaloby sie troszke snu przed nastepna nocka.

Kup szałwię i pij litrami , pomaga :tak: i wytrwałosci teraz już będzie tylko lepiej

Dzieki dziewczyny jestescie kochane.
Wytrzymalam juz jedna noc bez spania wiec nie moge teraz popelnic tego bledu i jej dac.
Damy rade.Bedzie ciezko bo dzis nie bedzie m ale musimy dac rade.
Juz dawno powinnam to zrobic tylko ten placz mnie wlasnie przerazal.Ale wczoraj doprowadzila mnie do furii tym ze nic nie chciala jesc caly dzien tylko lazila za mna i wolala cyce wiec powiedzialam dosc.Zreszta juz w sklepie mi raz zrobila akcje cyc i mi wstyd bylo.Dobrze ze hiszpanie nie rozumieli bo taka duza pannica blaga o cyca.Juz to cycowanie zaszlo za daleko.
Lece poszukac szalwii.
Dobranoc milej nocki.

reklama
Witamy się

Goście pojechali ;-)
Przeżyłam:-DPrzeczytałam te 10 stron które naprodukowałyście i tyle mi w głowie zostało:

Gosiek rozmasuj sobie piersi aby grudek nie było, okład z rozbitej kapusty możesz zrobić, i trzymam kciuki aby się udało:tak:

Katik, Marta, Monia zdrówka kobietki

Zielona jak usłyszałam o tym trzęsieniu ziemi to też od razu pomyślałam o was, dobrze że wszystko w porządku.

Elvie fajnie że powiedziałaś rodzince, teraz czekam na spotkanie z twoją mamą i ciekawe czy się pochwali ;-)

Agnieszka , Kici zdrówka dla chłopaków

Aniez super że Bartolini rozkręcił się z mówieniem :tak:Helenka też ćwiczy ale gryzienie wszystkiego tak jak na załączonym obrazku który dostałaś :-D

Pozostałe babeczki pozdrawiam:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry