kittek
Fanka BB :)
Zielona i to jest właśnie największy problem,że nie potrafię zdecydować.
Ona wogóle smoka nie woła, pierwszej nocy tylko mi mówiła:Mika moka ziablała, a teraz nic,ale ona tak płacze i zanosi,że nie wiem jaka decyzja jest dobra.
Dzisiejsza noc będzie decydująca.
Wydarłam się przed chwilą na mamę,że ostatni raz podjęła decyzję za mnie bo owszem odzwyczajanie Mai od smoka było niedawno omawiane,ale może lepiej by było gdyby smoka np wyrzuciła sama do kosza, a przede wszytskim mi się wydaje,że ona nie rozumie dlaczego w domu też nie ma smoka, bo Mika przecież zjadła smoka u babci...
Jeśli chodzi o sporadyczne 'smoczkowanie' Konstancji to myślę,że też powinnaś działać szybko zanim się mała przyzwyczai jeszcze bardziej, mam nadzieję,że aż takich płaczów u was nie będzie.
Ona wogóle smoka nie woła, pierwszej nocy tylko mi mówiła:Mika moka ziablała, a teraz nic,ale ona tak płacze i zanosi,że nie wiem jaka decyzja jest dobra.
Dzisiejsza noc będzie decydująca.
Wydarłam się przed chwilą na mamę,że ostatni raz podjęła decyzję za mnie bo owszem odzwyczajanie Mai od smoka było niedawno omawiane,ale może lepiej by było gdyby smoka np wyrzuciła sama do kosza, a przede wszytskim mi się wydaje,że ona nie rozumie dlaczego w domu też nie ma smoka, bo Mika przecież zjadła smoka u babci...
Jeśli chodzi o sporadyczne 'smoczkowanie' Konstancji to myślę,że też powinnaś działać szybko zanim się mała przyzwyczai jeszcze bardziej, mam nadzieję,że aż takich płaczów u was nie będzie.

Nastraszyli mnie wreszcie, że mi go na szyi uwiążą i do Komuni z nim pójdę, więc pokornie oddałam, ale do dziś mam żal do mamy, że tak sprawę smoczka olała.
Kazdy zapach mnie drazni. No i zanim mi tu ciaze bedziecie wmawiac, to juz mowie, ze to niepokalane poczecie by bylo hahaha
, rekordzistka z ciebie, ja smoczka nie miałam wcale, ale P 5 lat miał jak oddał i to nie tylko do spania, ale non stop, tego to bym nie przeżyła. w takich wypadkach to tylko i wyłącznie lenistwo rodziców. jak widzę dziecko w wieku naszych maluchów czy nawet młodsze spacerujące po parku czy latające po placu zabaw ze smoczkiem to
.