elvie3
Fanka BB :)
Zielona - jak ja Wam tego słońca zazdroszczę!! U nas śnieg z deszczem pada, wieje, szaro, buro, zimno jak cholera. Ubrana byłam dzisiaj jakbym się wybierała na Sybir a i tak potwornie zmarzłam i do tej pory mam zimne stopy, a miałam dwie pary grubych rajstop - dosłownie: jedne na drugie założone, figi ciążowe na brzuszek, podkolanówki i ocieplane oficerki. Poza tym miałam podkoszulkę, bluzkę ciepłą, sukienkę za kolano, ciepły żakiet, zimowy płaszcz, olbrzymi gruby szal, rękawiczki i czapkę. Do tego mieliśmy parasol. Jak widziałam łysego grabarza, któremu wiatr spodnie garniturowe zawiał aż pokazał skarpetki i gołe nogi, do tego facet łysy i stał nad grobem a na czas modlitwy oni czapki i kaptury z głowy zdejmowali i ten śnieg z deszczem na niego padał to patrzeć nie mogłam

to żeby tak mieć ciepłe pozytywne myśli i mieć na co czekać . może ktoś sie skusi . miejscówka ta sama co rok temu , bo nie chce mi się znowu trzy dni siedzieć przed kompem i katalogami żeby coś wyszukać , a tam było super .
ale ludzie ponoc robia 'ospa party', albo smoki sobie posylaja... ja bym nie miala odwagi, jak juz sie zarazil bez mojej wiedzy i woli to trudno...