reklama

Kwietniówki 2010!!!

Magda, moja zgroza juz od kilku miesiecy wychodzi gora z lozeczka. Ale ona to wielkolud jest...

Kamisia, wiem jakie to przezycie jak pierwszy raz odkrywasz, ze masz malego uciekiniera. My szczesliwie mamy lozko przy lozeczku Kostki, a jej na szczescie nie przyszlo jeszcze do glowy wychodzic w miejscu, gdzie lozka nie ma

reklama
kamisia - moja też już próbowała wychodzić, teraz z nowego łóżka już nie musi.

Zielona - ja miałam z aldo. Idź do obuwniczego i zapytaj, z pewnością coś mają.

A ja poprzeglądałam trendy w makijażu sylwestrowym i nadal szalenie modne są sztuczne rzęsy. Tych zagęszczanych nie polecam, ale takie na jedną noc lubię:tak: W oriflame jest od dzisiaj promocja (26,90zł) i dwie wersje do wyboru. Dodałam też wpis na blogu, jak takie rzęsy nakładać - wrzucam, może któraś skorzysta;-) Sylwestrowo: sztuczne rzęsy - jak nakładać? | oripolska.pl
Lubię to mile widziane:-D

A ja znowu przeziebiona ... koszmar wrocil ... plecy nieco lepiej, ale szalu nie ma, jak to mowia.
Ja musze z tym ciemnym makijazem pocwiczyc, kiyrdys robilam i byl niezly, ale musze sie dokopac do cieni Burjouis bo je gdzies wciepalam a mialy odpowiednia tonacje... no i koncepcji stroju sylwestrowego brak... buuuuuuuuuuuu...

magda - ja polecam klej do rzęs z inglota, kosztuje 3zł a jest najlepszy ze wszystkich, które testowałam:tak:

aniez - zdrówka! na Sylwka jakąś małą czarną z szafy wyjmiesz, wysokie szpile, smoky eyes i będzie git;-)

Nooo... tylko ja mam tam za wampirzyce robic... wiec leginsy i szpile OK... wymyslilam koszule z zabotem i lufke do fajki.... jafj ktos wie gdzie kupic, to ja poprosze o namiary :))) koszule nie lufke... mocny make up i bedzie wersja minimalistyczna... ale chetnie wezme inne pomysly...

Witam wieczorkiem :-)

Obiecałam to jestem:-)
Nasze święta też bardzo udane i bardzo głośne;-) Szóstka rozwrzeszczanych dzieciaków przez 3 dni w jednym domu to nie lada wyzwanie dla mojej i nie tylko mojej głowy :-D
Generalnie siostra mojego małża stwierdziła że następnym razem to my musimy z połową świni i z pięcioma kurczakami do nich przyjechać bo nasze obrzartusy zmiatały wszystko z talerzy a Helenka to przechodziła wszystkich i dziwię się że rozwolnienia nie dostała po tym co jej w brzuchu lądowało:-D
Wszystko super tylko ta odległość nas dobija :-(

Elvie spóźnione życzenia dla M:-) Wczoraj kiedy pisałam do ciebie sms telefon mi siadł i głupio mi już było pisać o 23 sms z życzeniami :zawstydzona/y:

Katik zdrówka dla Polinki

Aniez kurcze moje plecy też znowu wysiadły więc łączę się z tobą w bólu:-(

Zielona Helenka też jak zrobiła siusiu do nocnika to musieliśmy wszyscy bić jej brawo:tak:Mam nadzieję że Kostka cię zaskoczy i za kilka dni ładnie będzie robić na nocnik:tak:

Kamisia to z Antolka mały akrobata ci rośnie;-)

Magda bo chłopy tak mają najpierw przepraszają a potem znowu foch ;-)

Agnieszka teraz czekamy na fotki nowego kolorku:-)

Kittek zobacz czy w twojej zmywarce nie miga jakaś kontrolka, w mojej starej jak coś się działo to migało światełko, w zależności ile razy wtedy wiadomo było z czym jest problem.W tej którą mam obecnie wyświetla się kod który określa rodzaj usterki.
A Tomek nieźle zabalował, mam nadzieję że podłogi wszystkie pomył za karę :tak:

salamandra fasolka to na pewno zadowolona z czekoladek jest:-D

Helenka dzisiaj sama zasnęła w swoim nowym łóżeczku i zobaczymy co będzie w nocy.
Generalnie to śmieszna jest bo przez te święta tak się nauczyła że ma mnie i małża obok siebie że jak coś chce to woła "mama tata" :-) A mój małż to ma na jej punkcie bzyt i już się boję co to będzie jak ona dorośnie :rofl:

Miłego wieczorku

Witam poświątecznie
Aniam wy 8h nad morze jedziecie?? Przecież my z Rybnika jedziemy ok. 9h! No ale jak wskoczymy na autostradę w świerklanach to dopiero w Legnicy z niej zjeżdżamy. Ale że wyjeżdżamy ok. 2 w nocy to jeszcze !

Jak jedziemy pod mielno to 500km nam tego wychodzi autostrady brak , wiec z przerwą na wyżerkę nie raz się tego tyle robi. Pod międzyzrdroje jeszcze dalej bo prawie 700 :no: także jak mam wybierać trasowo to wolę jednak włochy . bo tam od wyjazdu z Polski tylko autostrada i tak do samego końca , zanudzić się można . zresztą ja uwielbiam włochy . tylko plaża w bibione czasem wkurza bo jak się stanie na końcu to wody nie widać . ok 500m szerokości ma

A ja znowu przeziebiona ... koszmar wrocil ... plecy nieco lepiej, ale szalu nie ma, jak to mowia.
Ja musze z tym ciemnym makijazem pocwiczyc, kiyrdys robilam i byl niezly, ale musze sie dokopac do cieni Burjouis bo je gdzies wciepalam a mialy odpowiednia tonacje... no i koncepcji stroju sylwestrowego brak... buuuuuuuuuuuu...

a co Ci w te plecy ?

Nooo... tylko ja mam tam za wampirzyce robic... wiec leginsy i szpile OK... wymyslilam koszule z zabotem i lufke do fajki.... jafj ktos wie gdzie kupic, to ja poprosze o namiary :))) koszule nie lufke... mocny make up i bedzie wersja minimalistyczna... ale chetnie wezme inne pomysly...

widziałam takie w bershce czy jak to się tam pisze

dziś pojechałam na wyprzedaże . kupić sobie coś w ramach gwiazdki :-D
szał normalnie co się działo . w zarze stałam 30min do kasy . w venezi są przeceny kozaków o 50 % więc był taki tłum że polazłam :no: choćby najpiękniejsze buty świata tam były , to w tym tłumie nie dało się nic kupić .
Ale z kilkoma ciuchami przybyłam do domu więc nie jest źle . kozaki też są , ale z ecco bo reklamowałam tam buty i dostałam zwrot gotówki , to akurat się dołożyło na inne .

Jutro do pracy .

Olka chce siadać na nocnik co u niej jest już jakimś postępem , ale tylko na nim siedzi i nic z tego nie wynika

reklama
hej dziewczyny
wybaczcie ze nie nadrobie, ale ledwo zyje. Olka przez caluskie swieta byla chora, w wigilie i pierwsze swieto prawie caly czas spala...dzis juz tylko kaszle ale za to sprzedala cale to paskudztwo mi:( a jutro znowu ruszamy z wyjazdami do Olsztyna wiec nie ma lekko...
postaram sie jutro wieczorkiem na spokojnie poczytac, teraz zmykam do lozka

dobrej nocki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry