gosienkag76
Fanka BB :)
Dołączam do grona Kwietniówek z planowanym terminem na 18-tego, tylko nie wiem czy bliźniaki wytrzymają do końca???
![]()
Witam kwietnióweczkę i trzymam kciuki za twoje dwa skarbeczki pod serduszkiem:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dołączam do grona Kwietniówek z planowanym terminem na 18-tego, tylko nie wiem czy bliźniaki wytrzymają do końca???
![]()
ale jakoś widocznie sen mi był potrzebny, no i wstałam z bólem gardła i zatkanym nosem. RATUNKU! nie chce byc chora, jeszcze mi tego brakuje.
. Normalnie nie miałam za bardzo kiedy siąść do kompa. moja córcia ostatnio dawała mi tak w kość że mogłam tylko pomarzyć o forum.Teraz nie chcę zapeszać ale się troszke uspokoiła i mam nadzieje że da mi troszkę odsapnąć
. Nie mam szans wszystkiego nadrobić ale od teraz postaram się być na bierząco;-). mnie też jakiś czas temu choróbsko brało:/
mi pomogło: mleko z miodem i troszkę masła- ciepłe,
herbata z cytryną i bardzo dużą ilością miodu
mimo tego, że czułam się bardzp źle dałam radę zwalczyć przeziębieniebez leków
![]()
(nie wiem czemu bo uważam na siebie jak nigdy- choć może właśnie dlatego
) zaaplikowałam sobie gorące mleko z miodem, wypiłam wit C i wapno, przeleżałam cały dzień grzejąc się w domciu i.... w sobote byłam zdrowiusieńka! :-) więc polecam wszystkim domowe sposoby!Mnie też się tak udało! obudziłam się w piątek z potwornym bólem gardła i katarem(nie wiem czemu bo uważam na siebie jak nigdy- choć może właśnie dlatego
) zaaplikowałam sobie gorące mleko z miodem, wypiłam wit C i wapno, przeleżałam cały dzień grzejąc się w domciu i.... w sobote byłam zdrowiusieńka! :-) więc polecam wszystkim domowe sposoby!