reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniam - zabierz mnie ze sobą, plissssss;-) Bawcie się dobrze, najlepiej i wracaj do nas szybko, bo będziemy tęsknić:tak:

aniez - Kraków bardzo często na grupówkach jest, więc bez problemu coś upolujesz.

Lence nic nie jest, guz nawet jakby mniejszy, poza tym we włosach, więc go nie widać. Młody lula, a pchła z tatusiem klocki układa. Ja włączyłam YCD ale pewnie zaraz zasnę, więc spokojnej nocki!

reklama
Ja też będę tęsknić za wami , ale przyda mi się 2 tygodnie bez kompa i telefonu :-D:-D
zabieramy tylko jeden J na wszelki wypadek .

Mamo paulinki ja właśnie piję piwko , Twoje zdrówko

Ja tylko na chwilkę aby naszej urlopowiczce życzyć udanych wywczasów :)))
Aniam odpoczywajcie i wracajcie opaleni!

Ja próbuję projekt edukacyjny przygotować i czasu brak.
Popołudnie dziś spędziłyśmy z Mają na ogrodzie.
Kaszle jeszcze, katar też ma paskudny,ale w domu nie będę jej kisić.
Jutro ma być już zimno więc nici z wycieczki rowerowej do pracy,ale dziś ponad 20km pokonałam, a Maja z babcią w domku były. Opaliłam się nawet jadąc ;)

Jutro ponadrabiam, spokojnej nocki!

aniam szczesliwej podrozy i udanego wypoczynku wam zycze.

Witamy nowa kolezanke.No to salamandra nie zostalas sama.

Kurcze tak tylko wpadlam poczytac was i siedze juz tu dwie godziny.Matko jaka produkcja.
Nie nadazam i nic nie pamietam.

Wczoraj bylismy u pediatry na bilansie i cos z nozka Amunii jest nie tak,a mianowicie leci jej jedna nozka do srodka.Dostalismy skierowanie do specjalisty.Mam nadzieje ze cos da sie z tym zrobic.

Gosiek, pewnie, ze da sie nozke "naprawic". my do ortopedy za tydzien i taz mam nadzieje, ze paluszki w mig naprawimy :tak:

Obejrzalam wlasnie ostatni odcinek III sezony Przepisu na zycie... No juz sie kolejnej serii doczekac nie moge.

Aniam szczęśliwej podróży...

Mam dość i to z samego rana... J. znowu odstawił taki popis histerii że szkoda gadać :no: nie można go chwycić ani przytulić bo jest jeszcze gorzej :no: ja nie wiem jak już z nim postępować :no::no:

ide zrobić sobie kawę i śniadanie

Hej, ja tylko na moment, nie mam na nic kompletnie czasu, wczorajszy dzień wykończył mnie totalnie, mam tylko nadzieję że dzisiaj będzie lepiej. Wstałam po 6 żeby poczytać na spokojnie ale musiałam miesiąc podliczyć bo M zadzwonił że mu potrzebne na już, więc poczytałam tylko po łepkach i już musze do roboty uciekać. Mam nadzieję że uda mi się wpaśc później. Miłego dnia!

Hejka

Helenka już dobrze się ma bo szaleje z psem za to ja mam gileposampas, kaszel i generalnie czuję się do d......y:no:
Dodatkowo niewyspana jestem bo pół nocy mi się śniło że maluję ściany u Moni :rofl2: ja nie wiem dlaczego to mi w głowie siedziało :-D

Nata jak tam twoja praca, pisze się ;-)

Agnieszka akcji J współczuję, jak nie chce się przytulać to nic na siłę, niech się wykrzyczy i jak się uspokoi to wtedy z nim pogadaj.Mogę ci polecić fajną książkę "Jak mówić żeby dzieci nas słuchały jak słuchać żeby dzieci do nas mówiły" Parę spraw mi ta książka wyjaśniła:tak: Trzymaj się .

Sonia w takim razie spokojniejszego niż wczoraj dnia :tak:

Aniam już nie przeczytasz ale szczęśliwej podróży, odpoczywaj kochana.

Zielona jak tam Wredzia o której padła?;-)

gosia będzie dobrze z nóżką Ami zobaczysz.

Kittek zdrówka dla Majeczki. To ty może pomyśl aby rower ze sobą zabrać jak do na przyjedziecie bo ja też ostatnio na rowerku uwielbiam śmigać :tak:

Elvie dobrze że na guzie się skończyło.

MamoPaulinki z Paulinki to prawdziwy piechur chociaż w taki upał to nic przyjemnego :no: dobrze że już niedługo będziecie miały bliżej:tak:

Filonka zaciskamy wszystko a że my czarownice jesteśmy to na pewno 30 @ nie przyjedzie ;-)

Aniez z kolacją trafiłaś w moje podniebienie, uwielbiam serek zwłaszcza z takimi dodatkami :-D

Maonka &&&&&&&& .
U nas też z kupą trochę dłużej trwało więc spokojnie poczekajcie , myślę że za parę dni Alicja załapie i prawda jest taka że na dworze to dziecko może czasami zapomnieć o tym aby zawołać :tak:

Gosia to niezłą wycieczkę wczoraj miałaś, a jak ty się czujesz w te upały?

Abiga nam zawsze pediatra powtarzała że dzieciaki są " elastyczne" :tak:

Idę na kawkę
Miłego dnia

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry