Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anka, wybiera sie, a jakze. Jesli pamiec mnie nie myli, to 23egoi az do 13 go nie bedzie.

chyba to zimno przypomniało ludziskom że jesień już blisko 

Aniam, no z Szymkiem moze byc niezla jatka... Ale rownie dobrze moga sie fajnie dogadac.
Ogladamy Dore. Ja rozumiem, ze ludzie w potocznej mowie popelniaja wiele bledow. Raza mnie one w mniejszym lub wiekszym stopniu, ale jestem w stanie je zaakceptowac. Sama tez bledy popelniem, wiec kamieniem nie rzuce ;-) Co mnie jednak do pasji doprowadza, to to, ze nikt nie zwraca uwagi na to jakich slow uzywa w oficjalnym jezyku. I tak w dzisiejszym odcinku Dory sa żołędzie. Idzie ta Dora z Butkiem i mowi cos w ten desen: O, patrz, żołądź (zamiast żołędź)! A ja sie zastanawiam, co tam goly siurek robi. Bo jednak roznica zasadnicza. Pelno tego typu nonsensow jest wkolo. O pomylkach wynikajacych z niedouczania, a bedacych domena prowadzacych przerozne programy (takze informacyjne) moznaby ksiazke napisac.
Forma żołądź jest jak najbardziej poprawna!
Wszystkim wyjeżdżającym na urlopy, udanego wypoczynku!
Az poszperalam w sieci... powinnam poszperac, zanim sie wymadrzylam. hehehe
Od kiedy (juz tak z czystej ciekawosci) dopuszcza sie zenska forme, bo mnie uczono meskiej?
No, stary sie przestraszyl. Takiego mi maila napisal, ze az mi sie lezka w oku zakrecila. Przy okazji zalaczyl mail z Kanady. Wyglada na to, ze do konca tygodnia powinni mu wyslac wiecej informacji, ale poki co stanelo na tym, ze wyglada na to iz najpierw dokumenty musza trafic w jakies magiczne meksykanskie rece ( nie mam pojecia o kim ona pisze, chyba o urzedzie emigracyjnym) i miesiac pozniej stary powinien juz byc w Kanadzie. I dopiero wowczas moze wniesc o to, abysmy my tam dojechaly. Czeski film.