Wstawiłam Wam zdjęcia mojego przedszkolaczka
A miałam pytać podwójnych mam, czy będąc w ciąży miałyście kreskę na brzuchu? Z Alicją miałam, a teraz nie mamW tej ciąży bardziej podoba mi się kształt brzuszka, z A. miałam taki kwadratowy, a teraz ładna piłeczka
Kici zdrówka, jakie te chłopy niedomyślne, to nic, że latałaś koło niego jak był chory, ciężko zrobić to w drugą stronę
Zielona mam awersję tylko do czarnych, ale faktycznie chodzi mi tylko o ich zachowanie i sposób bycia, ale na reszcie miło zawiesić oko![]()
Ja miałam w jednej i w drugiej ciąży, pojawiała się koło 25-30tyg. i np. do dziś mi nie zeszła po drugiej ciąży.
Monka ja się zastanawiałam nad problemem Ali z nóżkami. Mianowicie mój M. też delikatnie koślawi lewą nóżkę do środka i dwie lekarki mi powiedziały, że nic na to tak nie pomaga, jak zakładanie na kilkanaście minut w ciągu dnia buta lewego na prawy. Ponoć lepszy efekt niż po butach ortopedycznych, które nie są tanie.
gosiek słyszałam, że dzieci z AZS są nadpobudliwe. Mam nadzieję, że w końcu znajdziesz specjalistę, który chociaż troszkę pomoże Ami. Mój Mati nie ma zdiagnozowanego AZS, ale kilka razy w roku pojawia mu się wysypka, która wygląda na to schorzenie. Tak mówią lekarze. Zapobiegawczo, nawet jak nic mu nie jest stosuję Oliatum. Dwa tyg. temu też go wysypało na nogach, pośladkach i plecach. Zastosowałam, polecony przez koleżankę, która jest położną Atoperal Baby w kremie Blau Farma Atoperal Baby Krem 50 Ml - Ceneo.pl i pomogło w mig.
Może spróbuj.
Annaoj, Myślę, że problem z nogami, bo obowiązków masz dużo. Praca, dom, dzieci, piesek. Masz prawo czuć zmęczenie pod koniec dnia.
Zakochany Igor musiał wyglądać bosko. Z facetami, nie spodziewaj się,że zrobią coś od siebie. U mnie nie ma czytania między wierszami, polecenie musi być wydane jasno i klarownie

Aniam jaa również miałam Olę za wcielonego aniołka, a tu nam różki pokazuje.
Basia zdrówka dla Wiktora. Wydatku nie zazdroszczę. Mnie też czeka wymiana sprzęgła i opon zimowych i aż się boję. Pochwalę się, na kupionych w ciąży z Matim oponach zimowych jeżdżę do dziś
czas na zmiany...Aga dobrze, że wszystko wporządku.
zielona widzę, że jesteś przygotowana do zimy. Ja nawet jeszcze nie myślałam o kombinezonie. Chyba czas zacząć, bo cieplej już nie będzie.
mamusia super, że tańce udane.
W tej ciąży bardziej podoba mi się kształt brzuszka, z A. miałam taki kwadratowy, a teraz ładna piłeczka
, to nic, że latałaś koło niego jak był chory, ciężko zrobić to w drugą stronę
no ale ja mam migrenę