Marta z każdym dniem będzie coraz lepiej
a tylu rozrywek co w przedszkolu Ty Oli nie zapewnisz 
Ja dalej się ogarniam . decyzja podjęta , koty zostają u nas dwa . Dziś do mnie jacyś ludzie dzwonili , że dostali nr. z przychodni i chcą kota zobaczyć . Ale oni kota dla dziecka szukają a dzikusek do dzieci nie za bardzo się nadaje . On najbardziej aktywny jest jak stonka kima . I jak go tak ogladali sobie to jakoś mi się smutno zrobiło i kota nie oddam . Poczytałam jeszcze w necie wiele za .. dlaczego warto dwa a nie jednego mieć . i zostają dwa . Koszty nie wiele większe a dla kotów dużo lepiej
No i bezcenne jak się tak ganiają razem , czy śpią przytulone . często się też nawołują jak nie mogą się znaleźć .
A no i nie gryzą mnie tylko same siebie
a tylu rozrywek co w przedszkolu Ty Oli nie zapewnisz 
Ja dalej się ogarniam . decyzja podjęta , koty zostają u nas dwa . Dziś do mnie jacyś ludzie dzwonili , że dostali nr. z przychodni i chcą kota zobaczyć . Ale oni kota dla dziecka szukają a dzikusek do dzieci nie za bardzo się nadaje . On najbardziej aktywny jest jak stonka kima . I jak go tak ogladali sobie to jakoś mi się smutno zrobiło i kota nie oddam . Poczytałam jeszcze w necie wiele za .. dlaczego warto dwa a nie jednego mieć . i zostają dwa . Koszty nie wiele większe a dla kotów dużo lepiej
No i bezcenne jak się tak ganiają razem , czy śpią przytulone . często się też nawołują jak nie mogą się znaleźć . A no i nie gryzą mnie tylko same siebie

dalej nie daje rady przejść ale wszystko w swoim czasie. A z przebieraniem pogadaj, bo nie każdy musi wiedzieć jaką pupę ma dziecko, od mojej to czuć na kilometr jak kupę zrobi i nikt nie przeoczy ale jak się zdenerwuje to sika na potęgę i jak nie przebiorą pampersa to zalewa się po pachy, więc już się nauczyły, żeby nie przebierać jej potem ze wszystkich ubrań;-) Kciuki trzymam, musi być coraz lepiej:-)
Trochę trudniej jest mi znieść opóźnienie w rozwoju umysłowym, teraz mamy lęki o paraliże, ale ogólnie jak wejdziesz w rytm terapii da się wytrzymać. Najważniejsze dobrze zdiagnozować problemy, nawet z malutkich jak się skumulują mogą wyjśc cuda takie, że szok.