Hejka
Melduję się że żyjemy, bardzo wiało w nocy tak że prądu nie mieliśmy a jak nie ma prądu to ani wody ani ciepła w domu

rano naprawili , do południa nie było najgorzej ale od godziny bardzo wieje i śnieg pada

Teraz w nerwach siedzę bo chłopcy do Wrocka na basen pojechali już wracają, ale wszystko się przedłuża bo na drogach nieciekawie,

Dobrze że Emil ma telefon więc jestem na bieżąco, ale się uspokoję jak w domu już będą
Helenka miała dzisiaj w szkole Mikołaja i pasowanie dzieciaczków które do przedszkola jeszcze doszły, super występowała , potem jeszcze ciacho i tak 3 godzinki zleciały a ja padnięta byłam bo cały czas na nogach, uśmiałam się bo zawsze któraś mama mi towarzyszyła w staniu cobym się nie czuła skrępowana ;-) generalnie to się wzruszyłam bo wszyscy się mnie pytali jak się czuję czy mają mi w czymś pomóc , miłe to bardzo :-)
Pochwalę się wam też że zaliczyłam upadek ze schodów ;-)nie ma to jak zjechać z samej góry,ostatecznie nic się nie stało poza odbitym prawym pośladkiem ale strachu się najadłam , jedno jest pewne operacja się udała bo po takim zjeździe wszystko na swoim miejscu zostało ;-)
Aniez ja się mogę do renifera przytulić ;-) zdrówka babo i kuruj się abyś była w przyszłym tygodniu zdrowa

Doczytałam że zasnąć nie możesz , ja wiem co jest najlepsze na dobry sen ale to już z R musisz pogadać

On już mnie uświadomił że rano to do ciebie bez kija nie można podejść ;-)
Zielona udanej wizyty u zębologa
Maonka cudny ten święty Mikołaj :-)
Elvie zdrówka. W sprawie dojazdu nie pomogę, ale trzymam kciuki abyś szczęśliwie dotarła

Jak tam córka Kamili wszystko ok ?
Aniam ja już niedługo też będę miała dwa koty w domu ;-):-) no i Aniez czarownica wykrakała że koty u ciebie zostaną

Teraz to ty bedziesz naszym forumowym smerfem marudą bo biało się na dworze zrobił ;-)
Wronka bierz wszystkie trzy kurtki będziesz się w styczniu lansować

Napięty masz grafik rzeczywiście

i super że dzisiaj sobie u kosmetyczki choć chwilę odpoczniesz
Agnieszka udanej imprezki domowej. Mam nadzieję że A jednak w domu został .
Ella niech Alicji szybko zęby wyjdą wtedy będziesz miała trochę lżej, Zdrówka dla was.
Isabela u nas też tylko słodycze na Mikołaja, Gwaiazdor przynosi prezenty pod choinkę w Wigilię . Mam nadzieję że ty czujesz się już lepiej? &&&& za wizytę Tosi u okulisty.
Anna super że rehabilitacja pomaga małemu , a ty pomalutku się zorganizujesz
Kittek spokojnej podróży.
MamoPaulinki wiem wiem bo sama z bólem chodziłam , ale teraz żałuję że tak długo czekałam bo teraz komfort życia jest całkiem inny.
Zdrówka dla Paulinki , kurcze coś za długo ta temperatura ją męczy
Kici spóźnione życzenia, miłości miłości i jeszcze raz miłości :-)
Nata zdrówka . W taką pogodę to musisz odważniki w kieszeniach nosić bo ty taka chudzina więc nie ma się co dziwić że cię wiatr porywa ;-)
Monia Hanka po tatusiu taka agentka

mam nadzieję że uda wam się znaleźć lekarza który Laurze pomoże bo biedna się męczy widać. Jak byś chciała na Weigla operację robić to daj znać popytam mojego neurochirurga może kogoś poleci
Marta pomalutku Olka się przyzwyczai, nadal trzymam za was kciuki
Ufff nadrobiłam . lecę poćwiczyć . miłego popołudnia oby już nie wiało