annaoj kce
08.06/04.10/09.13
hello
nie mogę się ogarnąć, normalnie taki młyn, że
Wczoraj rano alergolog - z testów wyszły jajka, cale, bo do tej pory tylko białko z jajek odstawilam, tak jak lekarka sugerowała. Mam odstawić w związku z tym drób. Mleko wyszło ledwo co, ale do czasu zagojenia się skorki nadal odstawić. Potem wprowadzić i obserwować. Miałam się na cito umówić do dermatologa, okazało się, ze jedyny termin to godzina 15. Po alergologu pojechałam po wyniki moczu. Na szczęście ok. W miedzy czasie nasza pani od ćwiczeń dzwoniła, ze zwolnił jej się termin i czy przyjedziemy (13:30). Szybko na szczepienie i na ćwiczenia, nastepnie do dermatologa. Potem po Igora i do teściów po Alicje ( B akurat wczoraj miał spotkania poumawiane, a potem wigilie służbową). Zrobiłam około 100km krążąc z miejsca na miejsce ale najważniejsze, ze wsio ok i w końcu jesteśmy po szczepieniu.
Dzisiaj na szczęście lepiej, ale musiałam na obchody 50lecia szkoły iść
Oby do weekendu

Mamusia, ale to zleciało.
Gosieńka widzę, że miałyśmy podobny dzień.

Kurcze z nosa mi się leje, oby tylko Wiktoros się nie zaraził.
spadam zakupy na allegro robić
nie mogę się ogarnąć, normalnie taki młyn, że

Wczoraj rano alergolog - z testów wyszły jajka, cale, bo do tej pory tylko białko z jajek odstawilam, tak jak lekarka sugerowała. Mam odstawić w związku z tym drób. Mleko wyszło ledwo co, ale do czasu zagojenia się skorki nadal odstawić. Potem wprowadzić i obserwować. Miałam się na cito umówić do dermatologa, okazało się, ze jedyny termin to godzina 15. Po alergologu pojechałam po wyniki moczu. Na szczęście ok. W miedzy czasie nasza pani od ćwiczeń dzwoniła, ze zwolnił jej się termin i czy przyjedziemy (13:30). Szybko na szczepienie i na ćwiczenia, nastepnie do dermatologa. Potem po Igora i do teściów po Alicje ( B akurat wczoraj miał spotkania poumawiane, a potem wigilie służbową). Zrobiłam około 100km krążąc z miejsca na miejsce ale najważniejsze, ze wsio ok i w końcu jesteśmy po szczepieniu.
Dzisiaj na szczęście lepiej, ale musiałam na obchody 50lecia szkoły iść
Oby do weekenduPo terapii antybiotykowej jest ok, odpukać. Dobrze, że udało się to wykryć, u nas długo to trwało i wycieli Igorowi zdrowy wyrostekannaoj kce - to lipa z ta bakteria:/ bardzo to Igorowi przeszkadza? czesto odczuwacie jej obecnosc?

Mamusia, ale to zleciało.
Gosieńka widzę, że miałyśmy podobny dzień.
Elvie hormony buzują;-)Witam i z psiurem znikam. Normalnie jak go kocham to mam ochotę go udusić - suka obok cieczkę ma i mojemu się amory włączyły. Najchętniej to by tam z innymi dwoma psami dzień i noc wystawał
.
Aniam moje też to z przedszkola przyniosłyElvie z parówkami nie , ale kiedyś dzieci mi próbowały obierać chleb ze skórki , nie kumam czemu rodzice to robiąwywalają potem te skóry czy jak ? Moje od razu jadły wszystko tylko w przedszkolu takie głupoty ogladały od dzieciaków
Kurna ciemno jak w dupie
BYłam w teściową u lekarza w wawie i znowu pół dnia w plecy![]()

Kurcze z nosa mi się leje, oby tylko Wiktoros się nie zaraził.
spadam zakupy na allegro robić
wywalają potem te skóry czy jak ? Moje od razu jadły wszystko tylko w przedszkolu takie głupoty ogladały od dzieciaków 
Jeszcze kartki mamy w planie...
w pracy znalazłam na biureczku mandarynki (o dzięki Ci tajemniczy darczyńco) w lodówce miałam zachomikowany jogurt... wracam do żywych
J sobie na 7 ustawił, ale ja o tej godzinie to już z domu na autobus wychodzę
Musiałam wyłączyć swój, J stwierdził, że faktycznie jestem zmęczona
Nawet morze alkoholu Ci nie przeszkodzi