reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aniez WITAJ kobieto strasznie tu pusto jak ciebie nie ma !!!! Super że u ciebie wszystko w porządku i chłopaki i wy zdrowi jesteście.:-)

Co do wczesnego wspomagania to my dostaniemy od 4 do 8 godzin terapii. Już umówiłam się w PROMITIS że jak tylko dostanę opinię z PPP to mam się do nich zgłosić i w zależności co trzeba poprawić to w takich proporcjach dostaniemy SI i Logopedę:-) bezpłatnie - to jest to co robię z małym prywatnie od prawie roku a teraz będę miała to za free

Co do przedszkola to nie ma szans a z drugiej strony aż tak mi nie zależy bo jest ryzyko że przy zmianie otoczenia mały by się cofnął i znowu zamknął w sobie i wg pani Psychiatry to nie było by za dobrze, chcieliśmy starać się o orzeczenie o specjalnym kształceniu aby nasze przedszkole mogło wystąpić o subwencję ale w myśl przepisów nam nie przysługuje

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :-)

Aniez jak dobrze, że jesteś :tak: oby na dłużej :tak:
Gosieńka a ciebie gdzie wcięło??
Sonia biedny Kuba :-( oby szybko wrócił do siebie :tak: dobrze, że sprawę zgłosiłaś :tak:

Oj wiem żę wiosna jest... ledwo rękami i nogami poruszam... ale ogród zaczyna wyglądać przyzwoicie ;-) jutro jedziemy po tuje i może się zestawu mebli z technoratanu doczekam na balkon ;-) Coś czuję żę dzisiaj o 20 to już spać będę...

Spokojnego weekendu

fotki wstawiłam ;-)

Basia z tym panelem to na dwoje babka wróżyła, nie zawsze wychodzi. Pisałaś, że chcesz też robić, więc nawet jak wyniki wyjdą dobrze, to alergia i tak może być. My akurat zaryzykowaliśmy, Leonowi też miałam robić, ale teraz widzę, że to nie ma sensu. Alergolog doradziła nam jeszcze, żeby w jego przypadku stosować po prostu kremy nawilżające. Super, że udało się załatwić bezpłatnie logopedę i SI :-)
Sonia co to teraz się dzieje w szkołach :no: Biedny, oby mu nic nie było i szybko doszedł do siebie
I pochwal się potem tortami, co tam wyczarowałaś
Elvie to Ci Lucky zrobił poranny trening ;-)
Aniez w końcu babo dałaś dać znać, że żyjesz i to całkiem dobrze

[Sonia żartujesz sobie :szok::wściekła/y::wściekła/y: ja nie wiem kto niektóre dzieci wychowuje że tak się zachowują :no::no: mam nadzieję że nic mu nie jest ?

Basia ciężki temat widzę z załatwieniem czegokolwiek w naszym kraju :no: A w moim rozumowaniu to naszemu państwu powinno zależeć na tym żeby twoje dziecko jak najlepiej z problemów wyprowadzić . Przyszły podatnik w końcu . No ale jak woidać , to tylko moje rozumowanie :tak:

Dzionek dzis ładny i oby tak zostało . :tak:
Podoba mi się taka pogoda . Od pon u nas remont , dla odmiany u teściowej :no: Ale zawsze syf to syf nie ważne na którym piętrze .

Maonka my w pon drugi panel robimy pokarmowy tym razem plus do tego jakieś krzyżowe ma babka zrobić . Ale ja tam jestem pewna że wielkie nic z tego wyjdzie .

Oglądam właśnie spotkanie premiera z rodzicami dzieci niepełnosprawnych... brak mi słów
Kuba fizycznie już dobrze, psychicznie też lepiej, dużo pomogła rozmowa z babeczką z zespołu do spraw nieletnich.

sonia - słów brak.. mam nadzieję, że Kuba szybko o tym incydencie zapomni i że więcej on się już nie będzie powtarzał. Dramat jakiś normalnie.

Agnieszka - z Ciebie to prawdziwa ogrodniczka, Teraz się napracujesz, ale później jak przyjemnie będzie grillować czy kawę na świeżym powietrzu pić :) Ogród to jednak jest luksus.

aniam - remontu współczuję.

Zabrałam ciocię na siłownię, bo w piątki moge przyprowadzać osobę towarzyszącą i ona ma wejście gratis. Już miałyśmy kończyć gdy nas instruktorka na zajęcia zorganizowane SHAPE zaprosiła, bo kobiet mało a jakiś tam limit musi mieć by się zajęcia mogły odbyć. Tym sposobem spędziłyśmy tam łącznie 2h a mnie jeszcze spacer z psem czeka. Nie wiem jak ja jutro po tych górach będę chodzić.

Witam się...
Kolejny intensywnie spędzony wiosenny dzień za mną... ;-) przycięliśmy ostatnie 2 drzewa (głównie ja cięłam choć A. też mi pomagał a teść rozdrabniarką gałązki robił) :tak: pozbyłam się białych cegieł oddzielających grządkę od trawnika i wszystko przygotowane do sadzenia tuji :-) Byliśmy dzisiaj w Obi i nabyliśmy 40 sztuk tuji brabant i mamy ten zestaw z technorattanu :-D :-) już sie doczekać nie mogą jak na nim usiądę na balkonie... tylko muszę jeszcze najpierw balkon umyć po zimie bo nie powiem jak wygląda ;-):sorry: Muszę jakąś szczotkę sobie zorganizować bo sam karcher chyba nie da rady :eek: Nowe doniczki na balkon też już zakupone (poprzednie grad ubiegłoroczny potraktował jak tarcze strzelnicze i nie było ani jednej całej sztuki). Dobrze, że dzisiaj mamy wychodne na ten kabaret... tylko nie wiem czy nie zasnę ze zmęczenia :zawstydzona/y::cool:

Elvie luksusem jest usiąść na tym ogrodzie ale zanim tam zasiedniesz to jest się przy czym narobić... nasz ogród ma 18m x 20 m chyba
Aniam ja tam remontu nie współczuję tylko syfu ;-)
Sonia dobrze, że rozmowa pomogła :tak: pozdrów i uściskaj go od nas :tak:

Idę się zregenerować po robocie... bo wykąpana już jestem... Spokojnego wieczoru i udanej niedzieli.

reklama
Dzień Dobry :)
ja ostatnio zdecydowanie na zbyt dużych obrotach - nie mam czasu podrapać się po głowie :( ale cóż życie.

Wczoraj Dziadek kupił Julce rower na urodziny - jest śliczny (to warunek Julki) i lekki (to moj) także On ma prezent z glowy a my nadal kminimy - bo to już za tydzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry