Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny mam pytanie o koty oczywiście w aspekcie toksoplazmozy?
Macie koty? czy jakoś ograniczyłyście kontakt z nimi?
Ja zanim się dowiedziałam o ciąży wzięłam do domu kotkę, by mi myszy łapała - zasada prosta w dzień może do domu wchodzić w nocy nie.
Niestety którejś nocy nie wróciłabyło to tydzień temu. Postanowiliśmy, że jeżeli kot to po porodzie, ale dzisiaj pokazała się mysz na piętrze u mnie w domu i znów myślę o kocie. Nie chcę myszy.
Macie koty?
(jak mi się nie chce do pray iść
)

i teraz muszę uważać, zwłaszcza w pracy, bo pracuje z ludźmi różnymi a w ciąży łatwo się tym zarazić... ale skoro nie złapałam tego przez całe życie to może przez te 7,5 miesiąca się jeszcze uda :-) Będzie git!
Dal skierowanie na usg i mam sie stawic za 2-3 tygodnie... Powiedzial zebym sie traktowala jakbym byla w ciazy, ale on na razie potwierdzic nie moze
:-(
Olapolap, to u Ciebie ginekolog nie robi usg????? jestem w szoku!!!!!!!!!!!!
wpisz sobie w googlach i wszytko ci wyskoczy na ten temataaa, i co to jest ta cytomegalia??