Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
postanowiłam dziś, że skoro mamy basen pod nosem i "opiekunów" dla młodszego, to trzeba udać się na basen
szkoda tylko , że postanowienie takie nie powstało w trakcie pakowania, bo wtedy wzięłabym strój kąpielowy ze sobą, ale nic to. Małżonek mi wyśle, bo przecież nie będę nowego kupować na kilka razy

i ciężko mi to szukanie idzie
niefajne uczucie, dobrze, że kuzynka dwie minutki od kościoła mieszka to mnie T jakoś doprowadził. Może przegięłam wczoraj i trochę się przeforsowałam. Rodzinka i znajomi zrobili mi niespodziankę i imprezę urodzinową rozkręcili. Było super, pyszności przywieźli, T z kumplami grilla obstawiali, moja mamcia ciacha upiekła, mniaaam 
ale ceny kosmiczne są , ja jestem coraz bliżej załatwiania na własną rękę - lot plus hotel 

ja rozważam jedynie wycieczkę na własną rękęAga luknij bułgarięale ceny kosmiczne są , ja jestem coraz bliżej załatwiania na własną rękę - lot plus hotel
Przykładowo znajoma była na majorce rok temu , ona jej mama i siostra 9 dni przelot hotel Iberostara za tysiąc euro
Biura jednak sobie sporo biorą dla siebie
szkoda mi kasy na biuro podróży
rok temu też byliśmy na Majorce z rodzicami i siostrą wyszło nas o niebo taniej niż jakakolwiek wycieczka. Teraz również czegoś na wrzesień / październik szukam. w lipcu/sierpniu jest tak upalnie w Pl że dla mnie bez sensu jest wylot do ciepłych krajów
zwłaszcza jak się nad morzem mieszka
czekamy aż sufit nam naprawią bo nie da się zamontować listwy rogowej wykończeniowej schody ...
czekam na telefon od nowych fachowców...
olbrzymie były, całe powieki popuchnięte. Dzisiaj już jedno oczko prawie dobrze.