reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mamusie i brzusie -witam się z rana:-D

Wczoraj mała akrobatka szalała pół nocy więc tatuś trzymał ręce na moim brzuchu i się do niego cieszył a ja ślipiłam w TV. Generalnie zapomniałam co to kopniaki -bo jak moje dziecię zaczyna buszować to skacze cały brzuch:confused2: przesuwa się wszystko we wszystkich kierunkach i już sama nie wiem jak mam wytłumaczyć szkrabowi ze noc jest od spania a dzień od zabaw i harców:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry: No nic teraz standardowo smacznie śpi:-p

Zielona suuuuuuper że cała przygoda już się zakończyła w nowym domku:tak:

Katik jak dziś mąż?????

Ja się już żegnam -dziś fryzjer i jakieś zakupy więc się powoli szykuję do wyjścia;-) a z moim tempem to mi do 15 zejdzie:-p

reklama
Dzień doberek:-D

Ja już rano na pobraniu krwi byłam, tym razem nie zapomniałam:zawstydzona/y:, a popołudniu do gina na polówkowe śmigam:tak:

elma...gratuluje coreczki, wesoło będziesz miała:tak:

katik jak małżonek dzisiaj??? lepiej??

zielona....:szok:, co za przygody i faktycznie powiedzenie sprawdza sie tu w 100%. Witaj spowrotem.

martyna33...nie bądź taka tajmnicza ...napisz cos o ;-)sobie

A teraz lece, na jakies zakupy...pa

Właśnie sobie uświadomiłam ze zbankrutuję kiedyś na ciuchach i kosmetykach a Oli zejdzie na zawał jak się faceci koło naszych panien zaczną kręcić!!!. :szok::szok::-D

Właśnie sobie uświadomiłam ze zbankrutuję kiedyś na ciuchach i kosmetykach a Oli zejdzie na zawał jak się faceci koło naszych panien zaczną kręcić!!!. :szok::szok::-D

Ale pociesz się ,że bedziesz miała dwoch zięciów i żadnej synowej:tak:. Ja sie do tej pory cieszyłam..:-D:-D:-D:-D, teraz jedna synowa mnie czeka....jak ja to przezyje:szok::szok::szok::-D:-D:-D

Ale pociesz się ,że bedziesz miała dwoch zięciów i żadnej synowej:tak:. Ja sie do tej pory cieszyłam..:-D:-D:-D:-D, teraz jedna synowa mnie czeka....jak ja to przezyje:szok::szok::szok::-D:-D:-D

no to faktycznie tragedia jest, mnie 2 synowe czekają, brrrr

Ciekawe co te synowy będą mówiły o was .. o matko znowu ta zgredliwa wtrącajaca się we wszystko teściowa:-D
Bo jakoś na tescia się nigdy nie gada , zawsze tesciowa najgorsza .. no ale mnie czeka to samo he he

Dzięki za ciepłe przyjęcie, prawie z owacjami:-):-) jejku jak miło...
dajcie mi trochę czasu na rozkręcenie, jest to mój pierwszy forumowy RAZ:-)
Ogólnie jestem bardzo rozgadana, tu mi na razie średnio to wychodzi :-):-) ale bardzo się cieszę, że tu do Was trafiłam. O sobie skrobnę parę słów w wątku "Poznajmy się".

Ciekawe co te synowy będą mówiły o was .. o matko znowu ta zgredliwa wtrącajaca się we wszystko teściowa:-D
Bo jakoś na tescia się nigdy nie gada , zawsze tesciowa najgorsza .. no ale mnie czeka to samo he he

wszystkie bedziemy równie okropnymi teściowymi, bo czy kto kiedy widział dobrą tęściową?? to się kłóci z samą ideą bycia teściową:-)

paulka
dobrze,że jesteś i ze z dzidzia ma się dobrze, a terminem z usg się nie martw, i tak w niego nie urodzisz najprawdopodobniej:)

reklama
Weszłam sobie na GALERIE BRZUSZKÓW na ogólnym forum poprzeglądać co tam jest ciekawego. Poza tym że kilka fajnych fotek , to cyrk niesamowity....jak będzie Wam się nudziło można się pośmiać i poczytać o tym jak dziewczyny prowadzą śledztwo względem jednej ze swoich koleżanek , która udaje że jest w ciąży.Normalnie czeski film.
A i odnalazłam też tam JESTEŚANIOŁKIEM....zatem wszystko z nią ok skoro się udziela:-):-)
https://www.babyboom.pl/forum/galeria-brzuszkow-f61/brzuszki-forumowiczek-20089/index76.html

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry