Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a potem na ostry dyżur....No i się zaczyna:
Oko ukochanego całe, ale bardzo podrażnione i zaklejone. Miał jakieś ciało obce sporych rozmiarów....dostał znieczulenie i teraz śpi
A co mnie najbardziej zmęczyło to jazda w tą cholerną pogodę na letnich oponach przez całe miasto....Teraz mam chwilę odpoczynku i o 17 pędzę na Wigilię do pracy, bo obiecałam że się pokaże...
Prezent kupiony, jak zwykle przeinwestowałam, ale co tam- bardzo ładny jest i to najważniejsze 
kamisia a może by tak opony zmienić , co???
Baw się dobrze![]()
dziś się jeszcze muszę przebujać....troszke mnie uspokoiłaś dziękuję:-):-) ja we wtorek mam usg połówkowe i zobaczymy to nasze maleństwo:-):-).karola, konstancja tez od tygodnia jakos mniej aktywna jest. Czasem wieczorem albo rano sie porusza, ale jakos tak niemrawo i slabo ja czuje, choc wlasnie chyba mnie kopnela![]()
kamisisa to ty ładny pirat drogowy jesteś jak w taką pogodę jeździsz na letnich:-):-):-).chyba że u was jest troszkę łagodniej bo u nas w łodzi -15 i szklanka jak diabli bo właśnie przyjechałam.jasne , jasne....już je mam na tylnej kanapie , jutro na 100% wymieniedziś się jeszcze muszę przebujać....