Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziewczyny jestem...
dzis wrcolam ze szpitala.Zalozyli mi szew sposobem mcdonalda do tego dostaje rozkurczowo Fenoterol, nospe,Izoptin.
Pytajacie sie kochane.
Moja szyjka miala 2.5 cm przy zakladaniu szwu, ksztaltem przypominala literke Y, czyli zaczynala sie otwierac.

No niestety nie do końca. mąż przyjechal po 1 w nocy , wiec nie dałam rady czekac i walnełam sie do lóżka pod kocyk. już w zasadzie prawie zasypiałam, ale jak tylko otworzyl drzwi to od razu sie obudzilam. On oczywiście zdziwony,że jeszce nie śpie, wiec wysunęłam nogę spod tego kocyka i mówię mu taka wq***na... "a jak mam z tym G****em spac
, pomożesz mi czy nie??. Ten jak parsknąl śmiechem , to myslalam ,że mi na podloge padnie
, mnie oczywiście nadal do smiechu nie było, ale on byl juz pewien,ze ja sobie z tym butem poradziałam. Jak już sie opanował, to chwile to potrwalo,ale udało mu sie ruszyc ten cholerny zamek
![]()

hihihi tylko tak jak powinno byc...juz sie nie moge doczekac kiedy ja taka dumna z mojej corci bede...