Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
). a marfologia jak z obrazka wszedzie albo za malo albo za duzo
... dzisiaj na szczescie lekarz wiec moze da jakies wskazówki, dlatego sie nie przejmuje za mocno i nie martwie.

Hejka
Ja dzisiaj wstałam o 6.00, bo jechalam na badanka, dzisiaj slodka glukoza
. Wcisnęlam sobie calą cytrynke i nawet smakowało
. Wyniki po 17,00, ale podejrzewam ,że będą ok, bo ja zawsze miałam mały cukier;-) Teraz idę troszkę z corcią pograc;-)
dyskriminacja dla chlopców![]()
a moge sie zalozyc, ze gdybys miala synka tez bys zalozylaja za pierwszym razem chcialam bardzo corke i nawet bylam troche zawiedziona i zla jak dowiedzialam sie, ze bedzie synek, ale nie widze poza nim swiata, i teraz tez nastawialam sie na corke, ale jak wiem, ze bedzie synek to juz sobie nie wyobrazam, ze mogloby byc inaczej
![]()

ja już przywykłam ,że będzie drugi syn --choć łatwo nie było 
. Przyjaciółka zobowiązała się pożyczać mi swoją córkę na zakupy a ,że ona na syna nie może się doczekać ja jej będę mojego małego trutnia pożyczać ---handel wymienny;-)
;-)
HEJ MAMUŚKI!!!!
Ja się witam i oznajmiam że wskoczył mi 7 kwadracik na suwaczku co znaczy 7 miesiącufff how nice:-):-):-):-):-):-)
Jutro 27 tc JUŻ!!!!
A ja nie mam czasu czytać co u Was -choć ciekawość mnie zżera...
W przyszłym tygodniu się poprawię -promis
Buziaki![]()

zapomniałam Wam się przyznać, że jak byłam u rodziców to pośliznęłam się kapciem od taki narożny łącznik listw podłogowych który odpadł i...
wywróciłam się z całym impetem,
asekuracyjne kierowałam się na bok by chronić brzuch i mam teraz cały pośladek i udo w sińcach,
dzidzia kopie jak dawniej
więc mam nadzieję, że to jej nie zaszkodziło

ale czy piękna pani mogłaby na siebie bardziej uważać ;-);-)dzien dobry:-)
bylam na badaniach dzisiaj, wiec dlatego tak pozno sie witam. zrobilam wszystko na cito i juz mam wyniki (cito to 2,5 godz u nas w szpitalu). a marfologia jak z obrazka wszedzie albo za malo albo za duzo
... dzisiaj na szczescie lekarz wiec moze da jakies wskazówki, dlatego sie nie przejmuje za mocno i nie martwie.
13x13 wracaj do nas bo tu Ciebie brak
ide cos podjesc, bo mnie spacer wyglodzil![]()

Hejka
Ja dzisiaj wstałam o 6.00, bo jechalam na badanka, dzisiaj slodka glukoza
. Wcisnęlam sobie calą cytrynke i nawet smakowało
. Wyniki po 17,00, ale podejrzewam ,że będą ok, bo ja zawsze miałam mały cukier;-) Teraz idę troszkę z corcią pograc;-)

) i to ja będę pierwsza;-);-)
--mają zdrowie a że kłócą się przez ścianę mojej sypialni ( nie posiadam w tym przybytku telewizora ) to zastępują mi go w zupełności.A jak w angielskim się podszkolę --przekleństwa znam już chyba wszystkie 

Bolal mnie kazdy miesien, dreszcze mialam jakbym miala co najmniej 39st goraczki (na szczescie mialam tylko 37,2 wiec nie wiem skad az taka reakcja, ale coz), zimno mi bylo jakbym na golasa po sniegu ganiala, a Sz chodzil sobie po mieszkaniu w koszulce i bokserkach, jak zawsze zreszta
Po wypiciu wiec pol litra goracego soku malinowego, soku z calej curtyny i mleka z miodem i czosnkiem poszlam spac (w dresie i szlafroku) opatulona w spiwor, koldre i 3 koce. Na szczescie dzis rano juz o niebo lepiej
Tylko gardlo mnie boli:-( Dreszcze sobie poszly na szczescie, bo mialam stracha nie na zarty ze to jakas grypa czy cos. Dzis siedze pod koldra i konmi mnie spod niej nikt nie wyciagnie. Sz wczoraj zupki nagotowal, wiec tylko do kuchni i do lazienki sie podnosze. Mam nadz, ze to tylko chwilowy wybryk byl. Ach, mlody sie wogole nie przejmowal tym ze mama czula sie jakby po niej czolg przejechal i brykal w najlepsze

Ja mam tak samo. Co rano, jak musze kozaki zasunac, to mysle sobie, ze juz niedlugo i wroce do normlnego rozmiaru, ale jak Mlody skacze sobie to nie moge sobie wyobrazic ze mogloby go tam nie byc. Jak ja zylam bez niego, to naprawde nie wiemA ja mam mieszane uczucia...
Jak ubieram skarpetki i nogi podniesc nie moge - to tez marze o kwietniu. Jak krzyz pod koniec dnia w pracy zaczyna doskwierac - to mysle o kwietniu...
Ale jak leze czy siedze na luzie, i mam rece na brzuszku i czuje jak moje malenstwo skacze i sie kreci, i jest to tak ogromnie przyjemne dla mnie, to zaluje, ze ciaza nie trwa dluzej![]()
Nawet ostatnio pow Sz, ze tak juz sie przyzwyczailam do tego brzuszka, ze jak sie Mlody urodzi, to bede musiala sobie nowy brzuszek wychodzowac
Witajcie GIRLS.
Kwiatuszku Ty na siebie Kochaniutka uwazaj,i ostroznie chodz...ale jak sie malenstwo rusza,to napewno wszytko ok
A ja wczoraj sie wkurzylam troszke,bo nie moge siedziec w samochodzie..co oznacza,ze nie moge jezdzic w "dluzsze trasy"...A to dlatego,ze potem mnie cale brzunio boli,a malenkiej sie to nie podoba.Musielismy sie wczoraj zatrzymac na chwile,bo Vanessa zaczela kopac mnie "pod sercem",i nie moglam oddechu zlapac...myslalam,ze juz po mnie-i nie zartuje.Wcale to nie bylo przyjemne,ale ciesze sie ze sie rusza...Cholerna ze mnie masochistkaA wieczorem bawilysmy sie latarka-"podazala w strone swiatla"
Tak wogole,to mowilam Wam,ze jade na zakupy wczoraj...no i pojechalismy,ale zamiast rzeczy dla mnie...kupilismy dla malenstwa ostatnie potrzebne rzeczy-aaaa...w koncu sie zdecydowalam-ale przezylam to ciezko(prawie sie poryczalam w sklepie).
No i jak zawsze znalazlam cos,co mialam nadzieje predzej czy pozniej odnalezc,tylko i specjalnie dla naszej coruni ;-)
![]()
Have a nice day GIRLS!

wcinam jednak pietruszke, podobno tez pomaga:-)