Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a wczoraj w nocy jak pojechali przyjaciele poszlismy odprowadzic ich na dół i rzucalismy się śnieżkami

To i ja się pożale, a mam na co od kilku miesięcy miałam straszne bóle krzyża takie że sama nie potrafiłam wstać ani na bok się przekręcić a czasem i problemy z chodzeniem więc wybrałam się do neurologa i prawdopodobnie to dyskopatiaja nie wiem co będzie w 9 miesiącu a doktorka powiedziała że bóle będą coraz gorsze bo dzidzia rośnie i obciążenie większe a ja już wyglądam jak kaleka:-( no i oczywiście przeziębienie się czepiło już myślałam że mi przeszło ale rano obudziłam się z bólem gardła..ajjj.ale trzeba się trzymać już bliżej niż dalej.Pozdrawiam chore i nie chore kwietnióweczki;-)

Dziewczynki mam pytanie czy wy już robicie zakupy dla swoich maluszków?? Ja bym bardzo chciała pare rzeczy zamówić z allegro ale po tych naszych przejściach nie wiem czy to nie za wcześnie bo nie chcemy zapeszać a z drugiej strony sprawiło by mi to wiele radości:-):-).

no jasne karolka!! poczytaj sobie na watku o zakupach, i zamawiaj przez internet co tylko chcesz i nic nie zapeszysz!! bo juz sie nic nie moze stac!Dziewczynki mam pytanie czy wy już robicie zakupy dla swoich maluszków?? Ja bym bardzo chciała pare rzeczy zamówić z allegro ale po tych naszych przejściach nie wiem czy to nie za wcześnie bo nie chcemy zapeszać a z drugiej strony sprawiło by mi to wiele radości:-):-).
:-)
:-)witam was:-)
karola kochanie załamałaś mnie:-( nie wiedziałam, że ty też miałaś na początku szyjkę zamkniętą a potem nagle ci się otworzyła. Jutro idę do mojego lekarza, powiedzieć mu, że zdecydowałam się na pessar. A że chodzę państwowo to on będzie musiał dopiero go zamówić, zależy ile mi będzie kazał czekać, bo jak długo to pójdę prywatnie i mi założy. Ale powiem wam, że się bardzo boję, bo ten mój ból w macicy jest tak ogromny, że to napewno nie jest normalne. Dodam, że żaden lekarz (szpital, prywatnie i mój) nie zdiagnozowali mi przyczyny tego bólu!!to jest najgorsze. Ja sobie tłumaczę to że mała naciska mi na jakiś nerw lub kośc i dlatego ten ból jest tak duży:-(ja chciałabym chociasz do 30 tc wytrwac, jak już coś oczywiście. A tu dopiero 28 tc:-(najgorsze jest to, że za tydzień mam 2 egzaminy na studiach i będę musiała jechac, z tym odpoczynkiem i leżeniem plackiem to różnie bywa.
Dla poprawy nastroju ładnie się dzisiaj ubrałam i wkońcu wymalowałam bo od 3 dni wyglądam nie za ciekawie:-) minus siedzenia w domu:-)