Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czesc wszystkim, mam termin na 22 kwietnia i czekam na zośkeCzy wasze brzuszkowe pociechy tez tak was kopia caly dzien wiercac sie non-stop
??
sa tu jakies kwietniowki ktore nie pracuja i nie maja jeszcze dzieci i siedza calymi dniami w domu?
jak tak to powiedzcie mi co WY robicie? bo ja juz nie wiem co mam ze soba zrobic...nie chce mi sie dzis sprzatac mojej chalupki wiec to sobie daruje..., na obiad mam pierogi wystarczy je tylko odgrzac i nie wiem co robic...
siedze na wp i gram w bilard i bingo ale ile mozna,... pomocy...
jakas praca chałupnicza by m sie przydała :-)

)

Naprawdę pomaga
Aniam ja mieszkam na drugim końcu miasta i nie mam pojęcia o jakim lumpeksie mówisz. Nawet nie wiedziałam, że takie duże istnieją, myślałam że lumpeksy są tylko takie małe. Jak on się nazywa?
Siwa_a witaj ;-)
Ale nature grzebacza trzeba tam mieć 
A w domu istne kamieniołomywczoraj to tyle gruzu wynieśli, że szok, a dzisiaj od 8 mąz znowu się tam tłucze jak szalony. Bosz a kurzu to już mam z 2 cm grubości.
eh zachciało się remontu...

aniam141 dzięki... popytam, poszukam...
Bo pewnie z dwóch takich leków jest już na inhalator , dwa zaraz drugie dziecie będzie to się przyda . Zresztą sami Ty czy mąż przy kaszlach itp możecie robić sobie inhalacje . taka rzecz dla całej rodziny;-)
Cieszę się, że będą goście bo chociaż mi się trochę rozerwie:-)
Jak to szybko zleciało
Witam was kochane w piękną, mroźną sobotę:-)
Tak na szybkiego napiszę tylko, że czuję się dobrze, krążek założony od środy i nadal go nie czuję ani żadnych upławów nie zauważyłam:-) Mała bardzo mi się pręży, chyba ma mało już miejsca, jak wczoraj mi się z lewego boku wyprostowało to mnie tak zabolało, że szok, ale cóż, to przecież moja córeczka:-)
Dzisiaj i jutro mamy wizyty znajomych, także dzisiejsze do południa spędziłam w kuchni - sałatki i placuszek zrobioneCieszę się, że będą goście bo chociaż mi się trochę rozerwie:-)
A tak na koniec to chciałam się pochwalić, że dzisiaj mam 30 tcJak to szybko zleciało
ŻYCZĘ UDANEGO WEEKENDU!!!!!!!