hej dziewczyny, naczytalam sie i chcialam poodpisywac ale cos mnie wywalilo i juz nie mam sily do nowa pisac i zapomnialam wszystko
katik - nie szalej kochana hihi malutka musi jeszcze 2 miesiace w brzuszku zostac!
wspolczuje tych nocnych przezyc...
ja sie ogolnie dobrze czuje i brzuch mi wogole nie przeszkadza, moge sie schylac do zmywarki i buty zakladac i tym podobne...
13x13 - tylko z tym myciem wanny - robie dokladnie tak jak ty bo tez mam ta durnowata wielka narozna wanne - jak ja jej nie cierpie....

katik - nie szalej kochana hihi malutka musi jeszcze 2 miesiace w brzuszku zostac!
wspolczuje tych nocnych przezyc...ja sie ogolnie dobrze czuje i brzuch mi wogole nie przeszkadza, moge sie schylac do zmywarki i buty zakladac i tym podobne...
13x13 - tylko z tym myciem wanny - robie dokladnie tak jak ty bo tez mam ta durnowata wielka narozna wanne - jak ja jej nie cierpie....

bo u niej to zawsze w terminie alb dwa-trzy tyg wcześniej. No i jeszcze uznała, że mam brzuch wielki jak jej siostra kiedy była w bliźniaczej ciąży
ale mówię wam naprawdę dziwne uczucie, bo akurat miałam tam dłoń... a on buch buch buch buch i tak w trzy sekundy z 8-10 kopów. kochany synek mamusi... ;-)