Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, wiec w domu juz nie mam bialo na podlogach uffff. Teraz zostały tylko wykończenia : powiesic półki, popakowac w pudla gry, wyp[rac i poukladac pluszaki
. Bylismy tez na zakupach Boryskowych, ale o tym na odpowiednim watku;-). No i przywiezlismy łóżeczko, bo kupilismy meisąc temu ale zawieżliśmy na stare mieszkanko, coby tu nie gracic. Mąż wczoraj zmontowal i tak jakos fajnie juz
. Jednak dzisiejsza noc zaliczam do udanych, spało mi sie super i na siku tylko raz wstałam i to juz o 6.33, wiec rewelacja
A dzisiaj wam powiem że się uśmiałam . Dzwoniła do mnie kuzynka ze ślaska. Mają synka który ma 6lat. I mówiła że do 37tygodnia w brzuszku była dziewczynka a na ostatnim usg okazało się że w brzuszku jest chłopczyk i wszystko musieli pozmieniać pokoik i inne rzeczy i się śmiała że dobrze ze zobaczył ginekolog że jest chłopczyk bo ona miała cc pod pełną narkozą i jak by jej przynieśli chłopczyka to by pomyślała że zamienili jej dziecko. I teraz maja ubaw jak wspominają że dawidek miał być dziewczynką:-):-).a mały mówi że ma siusiaka i ze dziewczynką nie jest:-):-).

Zgadzam sie i bardzo chcialabym zeby moj Sz mogl ze mna w szpitalu byc, ale wtedy chyba kazda z nas musialaby miec prywatny pokoj, a to ciezki warunek niestety:-(
Kurcze, jak sobie pomysle, ze jeszcze tylko 9 planowanych tygodni, to jakos mi to za szybko przelecialo... tak mi dobrze w tej ciazy (mimo tych wszystkich niedogobnosci - w moim przypadku jak na razie nie jakichs strasznych, na szczescie) ze chcialabym jeszcze w pobyc ciazarna chociaz kolejne 30tyg, a nie juz tylko 9![]()