Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak leżałam teraz w szpitalu to była ze mną na sali dziewczyna co wywoływali jej poród dali kroplówkę , wody jej odeszły koło 10.00 rano miała pare skurczy i lekarze czekali a o 20.00 wpadli na salę i mówią jej że ostatnie ktg było dziwne i miała cesarkę bo małemu tętno zanika i zrobili na szybko cc więc tak naprawdę od nas też pewne rzeczy nie zależą.no jak bym wiedziała że na 100 mam c c też bym się denerwowała bo to jednak zabieg jest jak by nie było ale porodu naturalnego jednak bardziej się boje ;-) bo dochodzą do tego bóle przed porodem i po .

filonka ja myślę że strach będzie czy przy cc czy przy porodzie naturalnym ale jak zobaczymy nasze maleństwa cały ból i wszystko odejdzie w niepamięć:-):-).ja już sie oczytałam krok po kroku jak moze wygladać cc, znalazlam raz jedna str w necie ale juz nie wiem gdzie. I tam było wszystko opisane bardzo szczególowo minuta po minucie.... I to troche mnie uspokoilo... A jak bedzie z doswiadczenia to nie wiem....
Teraz tylko się boje ze wszystko sie zacznie wczesniej niz planowana cc.... Ale moj k mnie non stop uspokaja , ze wszystko bedzie oki , ze ja juz za duzo o tym wszystkim mysle i sama sobie strachu narabiam![]()
Rety Ella, ja juz myslalam ze na prosta wychodzicie, a tu mezula do szpitala odtransportowano?
Mialam koszmarna noc...Męża mi wzięli do szpitala bo wieczorem go potwornie rozbolała głowa i gałki oczne...wystraszylismy sie i odrazu do lekarza...tzn moi kochani rodzice odrazu przyjechali i go zawieźli bo ja z tym bólem brzucha cholernym leżeć musiałam żeby nie urodzić, poza tym nie powinnam sie w szpitalu pokazywać żeby znów czegoś nie złapać
Ja mam wrazenie ze takie wlasnie mam od kilku dni. Nie mam zielonego pojecia co to, mam nadzieje, ze to nie oznaka jakiegos problemu :-(O i jeszcze mam pytanie czy macie od czasu do czasu takie kłucie w szyjce??
Dla mnie to najwiekszy koszmar porodowy - gdyby ktos mial mi uciskac brzuch w celu wypchniecia dziecka. Cale szczescie, ze tutaj czegos takiego nie robia, bo chyba bym zabila!!!!!!!!!!!A już przy Hubercie poród łatwy bo bóle małe ale za to wyjść nie chciał i cisnęły mnie na brzuch jak głupie te położne a popękałam normalnie cała.
filonka ja myślę że strach będzie czy przy cc czy przy porodzie naturalnym ale jak zobaczymy nasze maleństwa cały ból i wszystko odejdzie w niepamięć:-):-).

no nie miałam wyboru a robiły to brutalnie ,na drugi dzień prawie oddechu wziąć nie mogłam bo mnie żebra bolały :-(no ale u nas to normalka :-(