zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Oj spryciula z Ciebie, tak sobie wykombinowac... 
Przeczucie ciagle siedzi mi na ramieniu, ale pewnie znow sie myli...
Przeczucie ciagle siedzi mi na ramieniu, ale pewnie znow sie myli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

:-)masz racje nie jesteś samaHej Kobitki :-)
Ja się nie wypłacę na te rzeczy dla dzidzi normalnie heh tak to odłożyłam na ostatnią chwilę ze szok,ale dobrze że sama nie jestem;-) .
filonka ja miałam podobnie, żeby zwlec się z łóżka musiałam mieć niezłą strategię Tam, gdzie siadłam miałam punkt dowodzenia Komórka, laptop, piloty od tv, jedzenie, picie wszystko na wyciągnięcie ręki, żeby tylko nie używać pleców
Gin zakazała maści, ale przepisała mi magnez i póki co ból pleców poszedł w niepamięć![]()
Może Tobie też by pomógł
. troche tylko zapchany nos z powodu przeziebienia utrudniał oddychanie ale ok...
a u nas na tym biegunie to i tak zima odejdzie na koncu w porównaniu z innymi regionami brrrczesc piekne,
zjadlam pyszne sniadanko i napilam sie kawki i chyba zaraz rusze na jakies zakupki... choc nie chce mi sie zbytnio wychodzic w taka pogode, kiedy ta zima sie w koncu skonczy? wie ktoras?![]()
W nocy jak leci z dachu to jakby ktoś nas bombardował. No ale jak ma topnieć to niech już lepiej topnieje bo mój mężulek miał stłuczkę w niedzielę przez tą pogodę no i bez samochodu jesteśmy, tzn druga pszczółka stoi przed bramą i na letnich oponach to się nią chyba nie ruszy. Raz próbowaliśmy ale,że na zadupiu mieszkamy i płóg może z raz przejechał, a sniegu tak ze 40 cm to niezbyt dobrze się to skończyło. A mówiłam aby w odbydwu opony zmienić

fakt, pewnie będę lżejsza i lepiej zorganizowana, ale uśmiechnęłam się, że jakby coś to jest przecież tacierzyński a ja sobie czmychnę do pracy 

czesc piekne,
zjadlam pyszne sniadanko i napilam sie kawki i chyba zaraz rusze na jakies zakupki... choc nie chce mi sie zbytnio wychodzic w taka pogode, kiedy ta zima sie w koncu skonczy? wie ktoras?![]()