Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dostalam wysypki, babelki i swedzi jak cholera. tak sobie wymyslilam ze na razie sie wstrzymam. Plamien nie widac a prog mial byc na tzw "wszelki wypadek" ale chyba wiecej z niego cierpienia niz korzysci. nie moge sie powstrzymac od drapania, moj dekolt wyglada jak po jakims poparzeniu slonecznym. Masakra. Rzeczywiscie ciaza to dziwna sprawa. Nie moge sie nadziwic. Tu cos boli, to niedobrze, to sennosc, to brak energii, to glod. Jak sobie radzily nasze mamy i babcie, bo jakos sie nie slyszalo na kazdym kroku narzekan. Jestesmy jakims biednym pokoleniem.
oj wspolczuje, wiem jak to jest poprzednia cala ciaze bylam bez M :-(tym razem sie ciesze ze sie to nie powtorzyMuszę się Wam pożalić troszkę. Mój facet wyjechał w piątek do pracy na 5 tyg, katastrofa, ciężko mi samej... Ale powtarzam sobie, że mam przecież maleńswo to tak jakby był przy mnie, ale nie wiem jak to będzie....;(
o kurcze nie slyszalam o takim przypadku jeszcze,Okazuje sie z ejestem uczulona na progesteron
hej Kobietki! Można do Was dołączyć? Ostatnią @ miałam 26.06 ciąża potwierdzona przez gin, ale nic poza tym, wizytę mam w czwartek, ciekawe czego się dowiem....![]()

Tak to zleciało, e teraz już 10 tydzień ciąży się zaczyna
Myślę, że idziemy w takim razie prawie jak z Ilona1985 "łeb w łeb"- albo raczej brzuszek w brzuszek :-):-):-) Gratuluje!!!mamusia87 ja jestem z Białegostoku
pozdrowionka i trzymajcie sie ciężaróweczki![]()

Ella 1 a to twoje pierwsze dziecko?