kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
..a mi mąż powiedział, że mój pępek wygląda jak odbyt kury, kaczki czy innego drobiu![]()
hahaha kochany jest

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
..a mi mąż powiedział, że mój pępek wygląda jak odbyt kury, kaczki czy innego drobiu![]()

Witam Kwietnioweczki w niedzielne popoludnie.
na szczescie obudzilam sie w dosc dobrym humorze i choc to dziwne,wyspana.Jednak nie jestem w pelni sil i podejrzewam,ze tak juz bedzie,cierpliwosci.
Zdjęcia bukietu nie wstawiam bo S prawie pani w kwiaciarni głowę odgryzł że zamykała i mu malutkiej wersji dla córeczki nie chciała zrobić -powiedział ze jak tak to on więcej tam nie wróci!!!
:-)
Wogóle to rozczulają mnie te opowieści o tych jego rozmowach z malutką. Mój T. też czasami mnie rozwala jak z brzuszkiem rozmawia i na przykład skarży się,że mamusia na niego nakrzyczała i że tylko ona go rozumie. Słodkie są takie brzuszkowe rozmowy:-)Zielona a może dla odwrócenia uwagi od bólu porodowego niech Ci dentysta na zywca ósemkę rwie![]()
![]()
:-)
ufff co za miasto -męża tam poznałam

a przecież ogólnie wiadomo ze i tak małą przeorskiej -polibuda?? nieeeeee

Ja mam termin na 24 kwietnia.
. Poza tym Ciebie nic nie jest w stanie pogrubić. Ślicznie wyglądasz i kurcze dałabym ci 19 lat...rewelacja normalnie
. 

Placuszki, sałatki, ryby na kwaśno, OJ POJADŁAM, POJADŁAM:-) A Nikolka tylko w brzuszku buszowała:-)
Ciężko!

jakas leniwa jestem, czy co