reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ale boli masakra. Czekam na wyniki. Prawdopodobnie to nie nerka, a wątroba, już nie wiem co gorsze, fakt że cholernie boli i już nie mam sił. Na szczęście z dzidzią wszystko ok. Ale ja wyje z bólu

Asia trzymamy kciuki !!&&&& musi być wszystko dobrze...ważne że jesteś w szpitalu zrobili badania zaraz będą wiedzieć co i jak i napewno coś zaradzą

Sataga, a mały nie śpi już w dzień. olej trochę, jak mały już padnie, to tylko szybki prysznic i do wyrka. rano będziesz miała więcej energii i wszystko lepiej ogarniesz.

Jak ja bym chciała żeby on mi spał :D w sumie to jak 1,5 roku skończył to padał nam na drzemkę tylko na wsi u rodziców a jak skończył 2 to już nie było mowy o spaniu w dzień. Jest na pełnych obrotach od godziny 7 do co najmniej 21. Nawet w przedszkolu nie śpi tylko ma w tym czasie zajęcia terapeutyczne.
Wiecie co dzisiaj zrobił? Chciał mnie gdzieś zaciągnąć i powiedziałam mu, że nie mam siły. Podszedł do moich pleców i powiedział, że trzeba mamę nakręcić. :-)

Asia trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego. Informuj na bieżąco.

Matko z córką, toż to pojawiają się już listopadówki...Za dwa dni marzec i zaczniemy się niedługo rozpakowywać, kiedy ta ciąża zleciała ja się pytam?! :szok:

No właśnie sami nie bardzo wiedzą. Od kąd się pojawiłam obstawialiśmy kolke nerkowa, ale wstępne badania usg nie wykazały zmian w nerkach, i lekarz mówi, że raczej to coś innego, ale powiedział, że dopiero jak będą wyniki to będą mogli coś poradzić, a ja tu se leże i zdycham, tak już od 2 w nocy

reklama
Asiu mam nadzieje ze szybko zaradzą i pomogą [emoji110][emoji110][emoji110] trzymaj sie [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Najwazniejsze ze dzidzia ok :)

Do góry