reklama
Serio, ja się cieszę na to nic nie boje
Ta cała panika jest przed sn, ze jak wcześniej to nie zdążą zrobić itp. Dla mnie poród sn pozostawił taka traumę, że sobie nie wyobrażasz... Drugiego dziecka miało w ogóle nie być.. A przed robieniem dzidziola ja wiedziałam że tylko cc i innej opcji nie ma, to samo mój mąż który rodził ze mną
Ta cała panika jest przed sn, ze jak wcześniej to nie zdążą zrobić itp. Dla mnie poród sn pozostawił taka traumę, że sobie nie wyobrażasz... Drugiego dziecka miało w ogóle nie być.. A przed robieniem dzidziola ja wiedziałam że tylko cc i innej opcji nie ma, to samo mój mąż który rodził ze mną
Margomari
Fanka BB :)
Doli nie pomaga. PróbowałamJoanna to teraz podłogi na kolanach![]()

reklama
Ja wagi na plus, przynajmniej w tamtym tyg mialam tylko 6kg od poczatku, no ale to kwestia diety cukrzycowej, gdyby nie to pewnie bym miala wiecej. Z jednej strony dobrze a zdrugiej to moje zebra na wierzchu mnie przerazaja lekko ;-) a jak zaczne zrec po porodzie to dopiero przytyje 
j tam tez sprzatam laze i jakos to wplywu nie ma mloda, choc przez ostatnie pare dni to wiecej siedze i leze
bo juz mi sie nic nie chce
ale wczesniej sie troche narobilam i jak widac nic to jak do tej pory nie przyspieszylo :-)

j tam tez sprzatam laze i jakos to wplywu nie ma mloda, choc przez ostatnie pare dni to wiecej siedze i leze