reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwietniowki 2015

reklama
No wlasnie tez miałam pisać, moje początki tez były słodkie. Mloda przesypisla cała noc, w dzien grzeczniutka, ja tryskalam szczęściem i mlekiem hehe ale po 1-2 mcach nagle kryzys, płacz, wypadające włosy, niezadowolenie z wyglądu, mloda miała Rota, ja sie zarazilam, szpital itd...ogolnie każde dziecko i mama są inne takze niekoniecznie Ciebie to spotka. A przy wsparciu i zrozumieniu meza, bliskich to jest po prostu kolejny etap do przejscia.
Niedlugo pozniej zaczęliśmy wychodzić z mała na imprezy jak juz nie karmiłam, uprawiać duzo seksu i było znowu tak jak kiedys :-D a potem z tego całego szczecia zaszłam znowu w ciąże haha :-D:-D:-D

Ja wstałam, zrobiłam pranie, powiesiłam, zjadłam michę owsianki z bananem i kakao i zaległam na kanapie :D. Mam w planach zrobić dziś bitki wołowe z plackami ziemniaczanymi, ciekawe jak wyjdą :D. Musze małża rozpieścić troszkę, bo później nie będzie opcji, żebym stała pół dnia przy garach... ;).

Poza tym dostałam maila z Rossmana - przy kolejnych zakupach i okazaniu karty dostanę olejek Babydream przeciw rozstępom za grosza :D.

Ja dzis ukręcę jakas babkę bo tez mam ochotę na ciacho. Na obiad sie nie pisze heh, bedzie jakis wynos pewnie ;-)

Czuje sie super, zero bólu spojenia czy jakichkolwiek ciążowych dolegliwości. Tak poza tym to boli mnie dalej szczęka z prawej strony ale jutro jakos sie wcisnę do laryngologa. Oby starsza współpracowała :sorry2: na szczęście mozna ha zając biszkoptami jak cos hehe..

No wlasnie ja co do tych poczatkow macierzynstwa tez rozne historie juz slyszalam, i tez sie zastanawiam caly czas jak to bedzie
Anemonne zycze Ci zeby taki spokoj panowal jak najdluzej :) i mam nadzieje ze u mnie tez tak bedzie, staram sie nie nastawiac negatywnie bo podejrzewam ze to tez ma na nas wplyw, trzeba myslec ze bedzie dobrze ;)
Swoja droga to drazni mnie troche takie straszenie ze strony znajomych...
Tak jak ostatnio kolega Mojego jak byl u nas ( ma dwojke dzieci juz) zaczal gadac ze no za chwile to nam sie wlasnie zacznie, ze on juz nigdzie nie wyjdzie , piwa nie wypije bo dziecko, ze ja to tez sie nigdzie nie rusze bo dziecko... A przeciez dziecko to nie jest jakas kula u nogi...

Dzien dobry.

A mi się wydarzyło cos dziwnego. Mała się strasznie wierci ale czuje ja w okolicach i pod pepkiem! Jak to możliwe??? Jak ona leży,przecież cala tam by nie wlazla

Myla mi wczoraj tez tak dziwnie, poszlam na 2 i jak sobie siedzialam na tronie to mala nagle zaczela buszowac na samym dole brzucha juz sie wystaszylam ze na kibelku urodze:-D, ale pozniej znowu mi sie do gory wiercila:dry:

ja nie rozumiem jak w ogóle można coś takiego powiedzieć o drugim człowieku, że będzie warzywem:/ pamiętam jak 10 lat temu mój tata leżał w hospicjum w ostatniej fazie guza mózgu, ja siedziałam cały czas przy nim, robiłam mu dializ i gadalam do niego bo wierzyłam ze mnie słyszy i rozumie - może nie cały czas ale w przeblyskach. przez wiele dni przed śmiercią nie mówił w ogóle ale dzień przed odejściem nagle powiedział : jestem czlowiekiem - nie wiem czy jakis bezmozgowiec przy nim powiedział ze jest warzywem, czy co, ale w ostatniej chwili on chciał powiedzieć ze jest człowiekiem:/ masakra, do tej pory jest mi ciężko się się tym pogodzic

Muminek to przykre naprawde.

Kifsi ja tez w srode wizytuje i u mnie tez brak oznak.

Moj m w pracy a ja ide na obiad do tesciowej, przejde sie troche bo caly tydzien prawie nie wychodzilam z powodu deszczu a narazie nie pada

Milego dnia kochane:happy2:

A mi obiad robi tesciowa;) boje sie cokolwiek ruszyc po tej nocy. Nawet M obiecal mnie zawiezc na ktg z samego rana przed praca.
Aby syn meczy chyba rosnie mi kucharz. Powyciagal wszystkie moje foremki i kaze mi ciasto piec.Tez wybral babke;). Przy czym on zawsze wiekszosc robi. Wczoraj zrobilismy bajaderki a dzis znowu meczy. Tylko nie ma kto jesc.

reklama
Babydust - to te hormony wyczerpują sie po kilku mies? Fuck nie wiedziałam że jestem teraz oćpana :)

Lei - umarłam ze śmiechu hahahha " tryskająca mlekiem i szczęściem " hahahaha no dokładnie. Kurczę niezadowolenie z wyglądu to przyznam juz jest :/ K mi zrobił wczoraj tak z zaskoczenia jakaś fotkę tel no i porażka :/ udawałam że ok ale nie wyglądam jak ja.... Gruba jestem jeszcze :(

Aga - mnie tez najbardZiej wkurzają znajomi :/ zamiast powiedzieć mile słowo, to tak jakby czekali nooo to teraz zobaczycie... Ale co? Kurczę sami sobie dzieci zrobili a teraz straszą. Normalnie włącza mi sie agresor!

Tryskając mlekiem zrobiłam pranie:) szczęściem mięte bo brzuch mnie boli i idę czytac gazety :) wczoraj byliśmy na sesji z maluszkiem i bedą super foty :)

Do góry